loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

30 апреля 2024
Оптовая печать на футболках - это не только выгодное, но и эффективное решение для многих бизнесов и организаций. Она позволяет существенно сэкономить на стоимости изготовления футболок. Чем больше заказываемый тираж, тем ниже стоимость за ед...
30 апреля 2024
Где и как используется тетраэдр бетонный? Применение в строительстве Тетраэдр бетонний – это конструкционный элемент, который широко используется в строительстве по разным причинам: 1. Устойчивость и прочность: Тетраэдр бетонный обладает выс...
29 апреля 2024
Старовинні меблі чарують нас своєю красою та витонченістю, але реалізація історичних стилістичних напрямків потребує великої витрати часу на пошуки антикваріату відповідної вартості. Ми ж в свою чергу пропонуємо прихильникам сучасного художнього вира...
27 апреля 2024
Мебель из массива - это не только прекрасное дополнение к интерьеру, но и практичное решение для вашего дома. Вот несколько преимуществ, которые делают её так популярной: 1. Мебель из массива создана из натурального дерева, что делает её экол...
27 апреля 2024
В яких сферах і навіщо застосовуються спецодяг Спецодяг - це одяг, спеціально розроблений для захисту людини в умовах підвищеної небезпеки або специфічних робочих умов. Він широко застосовується у різних сферах діяльності, де існує підвищений ...
25 апреля 2024
Низкочастотные динамики, иногда известные как басовые динамики или динамики низких частот, играют важную роль в аудиосистемах, обеспечивая глубокие и насыщенные басы. В этой статье с помощью специалистов компании SOUNDLIGHT Свет. Звук. Сцена. мы расс...
24 апреля 2024
  На жаль, сьогодні в нашому житті є багато негативних факторів, які мають значний вплив на організм людини. Окрім постійного занепокоєння, на нас також негативно впливає брак природного світла. Хоча ми не можемо вплинути на стан світу,...
Все заметки

Тикагрелор- Фірмове найменування: Brilinta

28 августа 2022

Тикагрелор- Фірмове найменування: Brilinta

На цій сторінці

Про компанію ticagrelor
Ключові факти
Хто може і не може приймати ticagrelor
Як і коли приймати тикагрелор
Побічні ефекти
Як подолати побічні ефекти ticagrelor
Вагітність та грудне вигодовування
Запобіжні заходи з іншими ліками
Загальні питання про ticagrelor


1. Про компанію ticagrelor

Ticagrelor – це антитромбоцитарні ліки. Це полегшує кровотік через вени. Це означає, що ваша кров із меншою ймовірністю викличе небезпечний потік крові.

Прийом тикагрелору може допомогти запобігти утворенню тромбів, якщо у вас підвищений ризик їх виникнення.

Ваш ризик вищий, якщо у вас є:

нестабільна стенокарда
у мене стався серцевий напад
Ticagrelor доступний лише за рецептом. Він поставляється у вигляді таблеток або тане у роті.

2. Ключові факти

Зазвичай ви приймаєте тикагрелор двічі на день.
Тикагрелор часто призначають разом з низькодозовим аспірином.
Найбільш поширеними побічними ефектами тикагрелора є задихання та кровотеча легше, ніж зазвичай. У вас можуть бути кровотечі з носа, більш важкі періоди, ясна, що кровоточать, і синці.
Ви можете пити алкоголь з ticagrelor. Але не пийте дуже багато, тому що це може дратувати шлунок.
Можливо, вам доведеться припинити прийом тикагрелору на короткий час перед операцією або стоматологічним лікуванням, але спочатку проконсультуйтеся зі своїм лікарем чи стоматологом.
3. Хто може і не може приймати ticagrelor

Тікагрелор можуть приймати дорослі у віці 18 років та старше.

Ticagrelor не підходить для деяких людей. Щоб переконатися, що ці ліки безпечні для вас, повідомте свого лікаря, якщо ви:

у вас коли-небудь була алергічна реакція на тикагрелор або будь-які інші ліки
мають якісь травми, які в даний час сильно кровоточать, такі як рана
у мене виразка шлунка
мають проблеми з диханням, такі як астма або хронічна обструктивна хвороба легень (ХОЗЛ)
мають аномальний пульс (аритмія)
раніше у них був інсульт, викликаний кровотечею в мозку
мати подагру або високий рівень хімічної речовини, яка називається сечовою кислотою, у вашому організмі
у мене проблеми з печінкою
намагаються завагітніти, вже вагітні або годують груддю
4. Як і коли приймати тикагрелор

Завжди дотримуйтесь інструкцій лікаря під час прийому тикагрелору.

Дозування

Ticagrelor поставляється у вигляді таблеток Брілінту 90 мг. Він також доступний у вигляді таблеток по 60 мг для людей, яким потрібна нижча доза.

Першого дня лікування ваш фармацевт дасть вам дві таблетки по 90 мг, які можна приймати одночасно. Після цього звичайна доза становить 90 мг двічі на день протягом 12 місяців.

Якщо у вас стався серцевий напад, ваш лікар може порадити вам продовжувати приймати тикагрелор після того, як закінчите 12-місячний курс лікування. Зазвичай ви приймаєте нижчу дозу 60 мг двічі на день на термін до 3 років.

Як і коли приймати тикагрелор

Коли ви почнете приймати тикагрелор, ви прийматимете 1 дозу в перший день.

Після цього більшість людей приймають тикагрелор двічі на день, зазвичай один раз вранці та один раз увечері.

Ви можете взяти тикагрелор з їжею або без неї.

Якщо ви приймаєте таблетки для розплавлення в роті, покладіть таблетку на язик і дайте розчинитися. Потім можна проковтнути його з водою або без неї.

Що, якщо я забуду його прийняти?

Якщо ви забули взяти ticagrelor, візьміть його, як тільки згадаєте. Якщо настав час для наступної дози, пропустіть пропущену дозу та прийміть наступну дозу у звичайний час.

Не приймайте подвійну дозу, щоб компенсувати забуту дозу.

Якщо ви часто забуваєте про дози, це може допомогти встановити будильник, щоб нагадати вам. Ви також можете звернутися до свого фармацевта за порадою про інші способи не забути прийняти ліки.

Що якщо я візьму занадто багато?

Прийом 1 або 2 додаткових таблеток навряд чи зашкодить вам.

Але кількість тикагрелора, яка може призвести до передозування, відрізняється всім.

Зверніться до лікаря, якщо ви прийняли додаткові таблетки та помітили будь-які ознаки кровотечі.

5. Побічні ефекти

Як і всі ліки, тикагрелор може спричинити побічні ефекти, хоча не всі їх одержують.

Загальні побічні ефекти

Ці загальні побічні ефекти виявляються у більш ніж 1 зі 100 осіб.

Поговоріть зі своїм лікарем або фармацевтом, якщо ці побічні ефекти турбують вас або не зникнуть:

кровотеча легша, ніж зазвичай - кровотечі з носа, синці або кровотеча, яка триває довше
несподівана задишка під час відпочинку - це іноді може статися в перші кілька тижнів прийому тикагрелору і зазвичай м'яко
біль і набряк у суглобах - це можуть бути ознаки подагри (це тому, що тикагрелор може призвести до високого рівня сечової кислоти в крові)
Головні болі
запаморочення
відчуття хвороби чи розлади шлунка
діарея
запор
легкий висип
Серйозні побічні ефекти

Серйозні побічні ефекти рідкісні і бувають менш ніж у 1 з 1000

людина.

Повідомте лікаря якнайшвидше, якщо ви кашляєте кров'ю або у вашій сечі, какашках або блюванні є кров. Це необхідно перевірити, оскільки це ознаки внутрішньої кровотечі.

у вас слабкість з одного боку тіла, проблеми з мовою чи мисленням, втрата рівноваги чи розмитий зір – це можуть бути ознаки інсульту
Серйозна алергічна реакція

У поодиноких випадках тикагрелор може спричинити серйозну алергічну реакцію (анафілаксію).

у вас з'явився шкірний висип, який може включати свербіж, червону, опухлу, блістерну або шкіру, що лущиться
ти хрипиш
у тебе сором'язливість у грудях чи горлі
у тебе проблеми з диханням чи розмовою
твій рот, обличчя, губи, язик чи горло починають набрякати
У вас може бути серйозна алергічна реакція, і вам може знадобитися негайне лікування в лікарні.

Це не всі побічні ticagrelor ефекти. Повний список див. у листівці всередині вашого пакету ліків.

Інформація:

Ви можете повідомити про будь-який передбачуваний побічний ефект, використовуючи схему безпеки Yellow Card.

Завітайте на Жовту картку для отримання додаткової інформації.

6. Як подолати побічні ефекти ticagrelor

Що робити з:

кровотеча легша, ніж зазвичай - будьте обережні при виконанні дій, які можуть призвести до травми або порізів. Завжди носити шолом під час їзди на велосипеді. Носіть захисні рукавички під час використання гострих предметів, таких як ножиці, ножі та садові інструменти. Використовуйте електричну бритву замість мокрого гоління та використовуйте м'яку зубну щітку та вощену зубну нитку для чищення зубів. Зверніться до лікаря, якщо ви турбуєтеся про будь-яку кровотечу.
задишка - спробуйте повільно дихати через ніс і через рот. Сидіти на стільці і трохи нахилити груди вперед також може допомогти. Ваше дихання зазвичай повертається у нормальне русло протягом кількох тижнів після початку тикагрелору. Повідомте свого лікаря, якщо ваші симптоми не покращуються або погіршуються. Задишка також може бути ознакою проблеми з серцем, що триває або погіршується.
біль і набряк у суглобах - якщо у вас незвичайний м'язовий біль, слабкість або втома, яка не викликана фізичними вправами або важкою роботою, поговоріть зі своїм лікарем. Вам може знадобитися аналіз крові, щоб перевірити, чи може бути причиною цього.
головний біль - переконайтеся, що ви відпочиваєте і п'єте багато рідини, але не пийте занадто багато алкоголю. Попросіть свого фармацевта порадити знеболювальне. Якщо ваш головний біль триває довше тижня або тяжкий, поговоріть зі своїм лікарем.
запаморочення - якщо ticagrelor викликає у вас запаморочення, коли ви встаєте, спробуйте встати дуже повільно або залишайтеся сидіти, поки не відчуєте себе краще. Якщо у вас починає крутитися голова, лягайте, щоб не зомліти, а потім сядьте, поки не відчуєте себе краще. Не їздіть, не їздіть велосипедом і не використовуйте будь-які інструменти або машини, якщо у вас паморочиться голова, м'язові судоми або м'язовий біль, або ви почуваєтеся трохи хитком.
почуття хвороби або розлади шлунка - спробуйте приймати таблетки з їжею або перекусом або невдовзі після їжі. Це також може допомогти, якщо ви уникаєте їсти багату або гостру їжу. Якщо у вас розлад шлунка, який не проходить, це може бути ознакою того, що у вас виразка шлунка. Поговоріть зі своїм лікарем, оскільки вони можуть призначити щось, щоб захистити ваш шлунок або переключити вас на інші ліки.
діарея - пийте багато рідини, таких як вода або гарбуз, щоб уникнути зневоднення. Поговоріть з фармацевтом, якщо у вас є ознаки зневоднення, такі як сеча менше, ніж зазвичай, або темна, сильно пахнуча сеча. Не приймайте жодних інших ліків для лікування діареї, не поговоривши з фармацевтом або лікарем.
запор - внесіть у свій раціон більше клітковини, наприклад, свіжі фрукти, овочі та крупи, і пийте багато води. Намагайтеся тренуватися частіше, наприклад, здійснюючи щоденну прогулянку або пробіжку. Якщо це не допоможе, поговоріть зі своїм фармацевтом чи лікарем.
легка висипка - може допомогти прийняти антигістамінний препарат, який можна купити в аптеці. Зверніться до фармацевта, щоб дізнатися, який тип підходить вам, поки ви приймаєте ці ліки.
7. Вагітність та грудне вигодовування

Ticagrelor та вагітність

Ticagrelor не рекомендується під час вагітності або при спробі завагітніти.

Важливо використовувати контрацепцію під час прийому бактерії, щоб не завагітніти.

Поговоріть зі своїм лікарем, якщо ви приймаєте тикагрелор і намагаєтесь завагітніти. Можливо, вони зможуть порекомендувати вам найкращі ліки.

Ticagrelor та грудне вигодовування

Приймайте тикагрелор лише під час грудного вигодовування, якщо ваш лікар порадить вам це зробити.

Невідомо, скільки тикагрелора потрапляє в грудне молоко, але це, ймовірно, буде невелика кількість, і ваша дитина не багато вбиратиме в своє тіло з грудного молока.

Якщо ваш лікар каже, що ви можете продовжувати приймати

тикагрелор, то слідкуйте за своєю дитиною на наявність будь-яких можливих побічних ефектів, таких як синці або кровотеча, легше, ніж зазвичай. Однак малоймовірно, що тикагрелор викликає будь-які побічні ефекти у вашої дитини.

Поговоріть зі своїм лікарем, фармацевтом, акушеркою або медичним відвідувачем, якщо у вас є побоювання з приводу вашої дитини під час грудного вигодовування.

Термінова порада: Скажіть своєму лікареві, якщо ви:

намагаюся завагітніти
вагітна
Грудне годування
8. Запобіжні заходи з іншими ліками

 

Повідомте свого лікаря, чи приймаєте ви якісь із цих ліків, перш ніж почати приймати ticagrelor:

ліки для запобігання тромбам, такі як низкодозований аспірин, варфарин, ривароксабан або апіксабан
нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП), такі як ібупрофен
антидепресанти, які називаються селективними інгібіторами зворотного захоплення серотоніну (СІОЗС), такими як циталопрам.
деякі антибіотики, такі як кларитроміцин та рифампіцин
ліки від епілепсії, такі як фенітоїн і карбамазепін
статини, такі як сімвастатин, що використовуються для зниження рівня холестерину
дигоксин, при проблемах із серцем
Прийом ticagrelor з повсякденними болезаспокійливими засобами

Ваш лікар може призначити аспірин у низьких дозах (таблетки 75 мг) для спільного приготування з тикагрелором.

Не приймайте аспірин для полегшення болю (таблетки 300 мг) або ібупрофен під час прийому тикагрелору, якщо тільки лікар не сказав, що це нормально. Вони збільшують ймовірність кровотечі.

Ви можете приймати парацетамол разом з тикагрелором.

Змішування тикагрелору з рослинними засобами та добавками

Може виникнути проблема з прийняттям деяких рослинних засобів та добавок з тикагрелором, особливо тих, які можуть вплинути на вашу кров (наприклад, гінкго).

Сло Святого Іоанна (використовується для депресії) може знизити рівень тикагрелору у крові. Це може перешкодити тикагрелору працювати належним чином і збільшити ваші шанси на тромбів.

Медична безпека

Повідомте свого лікаря або фармацевта, чи приймаєте ви будь-які інші ліки, включаючи рослинні ліки, вітаміни або добавки.

Брилінта це — та позиція на фарм ринку України, яка має великі успіхи, і варто сказати, не тільки в нас,
також у таких країнах як Туреччина, Німеччина, Польща.

В Україні діють різноманітні акції на Брилінті, такі як «Терапія Плюс».

У цій статті ми хочемо розповісти Харкову, що у вас у місті можна купити Брилінту за найвигіднішою ціною в Україні.

Як отримати Брилінту

Якщо ви замовляєте Брилінту до Харкова, вам варто ознайомитися, які відділення пошти Харкова працюють, який у них розклад. Ми здійснюємо доставку без передоплати до всіх діючих робочих відділень у місті Харків. Після прибуття, у вас є 5 днів безкоштовного зберігання, щоб забрати та сплатити Брилінту.

Як зробити замовлення із Харкова  ?

Зателефонувати нам за телефонами
093-198-25-76
Зробити замовлення тут — Замовити Брілінта
Що далі ?
Ми готуємо відправку
Протягом двох днів ви отримаєте Брилінта в Харкові
Повернення
Якщо з якоїсь причини вам не потрібна діамант
Надішліть нам її назад і ми повернемо гроші



Лидеры продаж

Новости мира мебели

30 апреля 2024

Мода на меблі змінювалась з кожною культурною епохою, тому знання та розуміння меблевих стилістичних напрямків допоможуть вам створити унікальний та гармонійний домашній інтер’єр. В цій статті ми розглянемо історичні стилі ме...

26 апреля 2024

Дерево матеріал природний, який має властивості всихатись та псуватись з часом, саме тому дуже важливим компонентом вашого затишку являється правильний догляд за дерев’яними меблями, про який ми поговоримо в сьогоднішній стат...

25 апреля 2024

Коли ми чуємо “комод”, ми одразу уявляємо важку конструкцію з громіздкими шухлядами, що забирає  багато місця та перемагає в змаганні домашніх пило збірників. Для того, щоб ваш комод став окрасою кімнати, не створю...

25 апреля 2024

Софіти - це не тільки естетичний елемент будівлі, але й важлива деталь, яка забезпечує нормальне функціонування даху та захищає будівлю від вологи та пилу. Однак, багато власників будинків не завжди розуміють, яку роль вони ...

24 апреля 2024

Музика, живопис, скульптура та архітектура - це класичні засоби мистецького виразу, якими не обмежується поле творчості сучасного художника. Оцінюючи роботи прогресивних дизайнерів, ми можемо сміливо заявити що меблі це теж мистецт...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия