loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

03 октября 2024
Измерители параметров электрической сети — это устройства, которые позволяют отслеживать и контролировать различные характеристики электрических цепей, такие как напряжение, ток, частоту и мощность. Эти приборы https://ukrspecavtomat.com.ua/&nb...
29 сентября 2024
Модульное железобетонное укрытие от BM Beton: Современные решения для безопасности и надежности Модные железобетонные укрытия — это решение, отвечающее требованиям современного строительства и обеспечивающее надежную защиту для людей и имущества. ...
28 сентября 2024
Сучасні технології постачання гарячої води пропонують безліч рішень для дому, одним із яких є slim-бойлери. Ці пристрої набувають популярності завдяки своїм компактним розмірам та стильному дизайну, що дозволяє їм легко вписатися навіть у нев...
25 сентября 2024
Німеччина вже тривалий час є привабливою країною для працевлаштування багатьох іноземців, зокрема й українців. Високий рівень життя, розвинута економіка, соціальні гарантії та стабільність роблять цю країну одним із головних напрямків для трудо...
12 сентября 2024
Вибір ігрової приставки може бути складним завданням, адже сучасний ринок пропонує широкий спектр моделей з різними характеристиками та можливостями. Щоб допомогти вам у цьому, розглянемо основні параметри, на які слід звернути увагу, а також...
06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
Все заметки

Як вибрати крісло – 10 правил

15 декабря 2022

Правило 1 – Перед тим як обрати крісло, проаналізуйте потреби
Перед початком пошуку крісла в офіс вам необхідно розібратися, що саме вам потрібно - офісний стілець або крісла. На перший погляд, особливих відмінностей немає, особливо коли це стосується продукції престижних брендів.

Але це не так. Стільці відрізняються меншою глибиною і вужчим сидінням, до того ж у кріслах завжди є підлокітники, а спинка має нахил.

Важливі критерії вибору крісла в офіс:

конфігурація та особливості дизайну крісел;
габарити;
тип механізму та можливості регулювання;
надійність хрестовини та роликів (за наявності);
матеріал оббивки;
наявність підголівника;
можливість зміни ширини та висоти підлокітників.

Яким би красивим не було сучасне офісне крісло, потрібно підібрати таке, щоб власнику в ньому було зручно: не затікали м'язи шиї та спини, можна було вільно рухатися, друкуючи та відповідаючи на телефонні дзвінки.

Величезне значення має висота та форма спинки – в ідеалі вона повинна повторювати поперековий вигин та щільно прилягати до спини. Оскільки хребет і зростання людей різні, підбирати виріб необхідно під конкретну людину.

Багато покупців ставлять питання - Як збільшити висоту офісного крісла? Щоб не довелося про це думати, рекомендуємо підбирати крісла на фабриці – тут виготовлять м'які меблі саме того розміру та висоти, який ви самі вкажете. Також вам не доведеться думати про те, як зібрати офісне крісло, - доставку та складання, як правило, здійснюють професійні майстри самої фабрики.

Врахуйте, що в офісному кріслі доведеться проводити багато часу майже кожен день, тому значення мають найдрібніші нюанси: кут нахилу, стійкість, мобільність, тактильні властивості оббивного матеріалу і т.д.

Правило 2 – Офісні крісла для відвідувачів та персоналу відрізняються
Вибираючи крісла, необхідно враховувати статус майбутнього власника меблів:

Для відвідувачів підійдуть звичайні офісні стільці з незначним нахилом спинки - на них буде досить комфортно протягом 10-30 хвилин. Як правило, на триваліший термін гості в офісі не затримуються.

Крісло для керівника – предмет, перш за все, іміджевий, хоч і про функціональність забувати не варто. При покупці слід брати до уваги частоту візитів відвідувачів (персоналу, клієнтів, партнерів), стиль оформлення кабінету, тривалість перебування в офісі та персональні уподобання. Занадто економити не варто, адже за директором та його робочим місцем судять про всю компанію.

Крісло для менеджера має бути ергономічним, щоб спина після робочого дня не хворіла, без декоративних надмірностей і доступним за ціною, адже їх належить закуповувати оптом. Бажано зупинитися на модифікаціях із роликами, що забезпечить співробітникам мобільність.
Окремо зупинимося на тому, яке вибрати крісло для керівника. Тут насамперед варто врахувати стать – для керівників чоловіків крісла, як правило, підбираються масивні, у класичній кольоровій гамі.

У той же час для жінок – це елегантніші варіанти в різноманітних колірних рішеннях. І звичайно ж головне у виробі – це його зручність, адже у кріслі керівник проводить досить багато часу, тому ніякий зовнішній вигляд не замінить комфорту, яке дарує це крісло.

Правило 3 – Зверніть увагу на конструкцію офісного крісла
До підбору крісла необхідно віднестися дуже відповідально, адже від його характеристик залежать ваше здоров'я та продуктивність праці. У списку найістотніших елементів функціоналу таких меблів:

інтегрований синхромеханізм, що дозволяє спинці та сидінню одночасно змінювати положення, «підлаштовуючись» під конкретну людину та її рухи. Фактично, він дозволяє переміщатися вперед, назад або вбік без відриву від спинки, за рахунок чого мінімізується навантаження на опорно-руховий апарат;
регулювання опору спинки - дуже корисна опція, що дозволяє зручно розміститися в кріслі людям різної ваги. Найкращий варіант – якщо ви облакуєтеся на спинку і вона без проблем відхиляється, але не надто сильно;
зміна глибини сидіння – оптимальним вважається, коли між згином коліна та стільцем відстань у долоню;
висота поперекової опори, що варіюється, - дозволяє підлаштувати офісні крісла під вигин спини і зробити позу розслабленою.

Правило 4 – Основа крісла в офіс має бути надійною
Стандартним рішенням для заснування офісних крісел є металева хрестовина на коліщатках.

Металеве рішення дозволяє крісло експлуатуватися досить довго і практично з будь-якою вагою, тоді як пластикові основи не розраховані на вагу, що перевищує 70 кг.

Правило 5 - Підбирайте підлокітники з урахуванням ваших анатомічних особливостей
Не варто економити на підлокітниках, адже саме вони дозволяють уникнути сутулості, розташовуючи руки врівень зі стільницею і не надто напружуючи плечовий пояс.

При виборі підлокітників варто враховувати особливості роботи. Наприклад, якщо в робочому положенні лікті співробітника знаходяться на підлокітниках, а передпліччя на столі, то щоб визначити потрібну висоту підлокітника, достатньо зігнути лікті під прямим кутом.

Відстань від сидіння до передпліччя – потрібна висота підлокітників вашого робочого крісла. Хоча краще купувати крісла з регульованою висотою підлокітників, їх можна скоригувати саме під ваші анатомічні особливості.

Правило 6 - Сидіння та спинка комп'ютерного крісла повинні бути досить жорсткими
У кріслі для роботи з комп'ютером доведеться проводити досить багато часу, тому варто подбати про зручність сидіння і спинки. Фахівці рекомендують сидіння середньої жорсткості, тому що в цьому випадку тіло не надто сильно тиснутиме на хребет.

У той же час офісні крісла з дуже м'яким сидінням неминуче призведуть до сутулості, а надто жорсткі – до неприємних відчуттів у спині. Крісло помірної жорсткості саме те, що вам необхідно.

Правило 7 – Висота та глибина крісла мають значення
Крісло для комп'ютера має бути комфортною висоти – нога має всією ступнею стояти на підлозі, а підколінна область ноги формувати кут у 90 – максимум 130 градусів. В ідеалі придбати офісне крісло, в якому сидіння виконане в анатомічній формі із загнутим переднім краєм. Так ноги не втомлюватимуся, а спина надмірно напружуватися.

По глибині офісне крісло має займати приблизно дві третини від довжини стегна людини, що сидить. Занадто глибока посадка не сприяє правильній поставі.

Що стосується спинки, то в офісному кріслі вона повинна мати анатомічну форму з урахуванням анатомічної підтримки попереку, інакше протягом дня ви будете сутулитися. Хоча лікарі взагалі рекомендують не спиратися на спинку крісла, а просто сидіти рівно, випрямивши шию і розправивши плечі. Якщо це створює певний дискомфорт, то можна придбати крісло з низькою спинкою, висота якого становить близько 45 см.

Для комфортної роботи в офісі можна підібрати крісла з високою спинкою (більше 65 см) та підголовником. Добре, коли підголовник має функцію регулювання кута нахилу та висоти.

Правило 8 – Підбирайте комфортну зносостійку оббивку
Оббивка з натуральної шкіри дуже приємна на дотик і досить довговічна. При цьому цінник на такі крісла в рази вищий, ніж на варіанти з оббивкою з екошкіри або шкірозамінника. До речі, два останні варіанти також значно різняться між собою. Екошкіра більш зносостійка, ніж шкірозамінник, і за нею легше доглядати.

Тканинна оббивка комфортніша за відчуттями, особливо в спекотний сезон. Тканина є дихаючим матеріалом, і може бути різних фактур і кольорів.

Сітка – ще одне з покриттів, що застосовуються у сучасних офісних кріслах. Однак ми не рекомендуємо її як досить недовговічний матеріал, який схильний до розтягувань та інших деформацій.

Декілька порад, які сприяють вдалому вибору крісла для офісу в Києві:

для офісів, де буває спекотно, підійдуть варіації з тканинною оббивкою;
щоб уникнути втоми м'язів спини, вибирайте крісла з підголівником;
тканина оббивки повинна бути стійкою до стирання та повітропроникною;
хороші меблі не можуть бути дешевими, а якщо хочете заощадити – вибирайте модифікації з механічними регулюваннями або меншою висотою спинки.

Правило 9 – Крісла для вітальні краще купувати у виробника
Як вибрати крісло для вітальні, яке буде одночасно комфортним та довговічним? Критерії вибору крісел для дому мають багато спільного із процесом вибору крісла для офісу, проте є й кілька особливостей. І це насамперед каркас.

Для домашнього крісла матеріал, з якого виконаний каркас має більше значення, ніж для офісного. Експерти меблевої індустрії рекомендують каркаси, виконані з натурального дерева, як найбільш довговічні та зручні. До того ж, дерев'яні каркаси не такі важкі, як металеві.

У той же час крісла з каркасом ДСП, ДВП або МДФ дуже неміцні. Тому ми не рекомендуємо придбати такі вироби.

Щодо наповнювачів, то сьогодні на ринку представлені моделі, в яких використовується в основному синтепон, поролон або пінополіуретан (ППУ). Поролон вже поступово відходить у минуле, оскільки хоч і є найдешевшим наповнювачем, він дуже швидко виходить з ладу. Трохи довше прослужить наповнювач із синтепону, хоча також досить швидко він втрачає пружність. Ми рекомендуємо пінополіуретан – він добре тримає форму крісла навіть при регулярних навантаженнях.

При виборі крісла також важливо враховувати його розмір. Якщо кімната вже зайнята іншими меблями, варто придивитися до менших крісел. Наприклад, у стилі лофт або мінімалізм, з невеликою спинкою та вузькими підлокітниками. Якщо ж простір дозволяє, можна звернути увагу на велике класичне крісло з широкою спинкою та підлокітниками.

Найбільш вдалим рішенням буде вибрати крісло у виробника – меблевої фабрики. У цьому випадку ви завжди зможете не тільки підібрати відповідну модель, але й замовити її в потрібному розмірі. Крісло, виконане за вашим індивідуальним замовленням, буде гармонійно виглядати в інтер'єрі і допоможе створити атмосферу комфорту у вашому будинку.

Правило 10 – Краще один раз побачити
Як тільки ви прийняли рішення про стилістику крісла та його основні особливості, можна вирушати в салон м'яких меблів. Ніякий, навіть найекспертніший опис виробу не скаже вам більше, ніж особисте знайомство з ним.

Інф. delavega.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

17 октября 2024

Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і добро...

16 октября 2024

Основний список речей, які не можна робити з шафами-купе:
Не відкривайте і не закривайте дверцята надто різко.
Уникайте відкритого контакту шафи з сильно нагрітими предметами.
Не дряпайте поверхні шафи.
Слідкуйт...

15 октября 2024

Передпокої часто порівнюють з візитною карткою, і не дивно: адже це перше місце, куди потрапляють відвідувачі, і часто саме по цьому приміщенню можна скласти думку про будинок в цілому. Створення їх інтер'єру - не таке проста справ...

14 октября 2024

Диван для вітальні - елементарний та природний предмет меблів. Адже вітальня і призначена для того, щоби там влаштовувати посиденьки, приймати друзів, відпочивати, дивитися телевізор, розмовляти. Навряд чи якісь інші меблі можуть у...

12 октября 2024

Багато покупців купують для своїх квартир і заміських будинків корпусні меблі. І вони замислюються про те, як зберегти надовго їх первісний вигляд, адже цей елемент інтер'єру купується не на один тиждень. Тому і виникає питання, як...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия