loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

03 октября 2024
Измерители параметров электрической сети — это устройства, которые позволяют отслеживать и контролировать различные характеристики электрических цепей, такие как напряжение, ток, частоту и мощность. Эти приборы https://ukrspecavtomat.com.ua/&nb...
29 сентября 2024
Модульное железобетонное укрытие от BM Beton: Современные решения для безопасности и надежности Модные железобетонные укрытия — это решение, отвечающее требованиям современного строительства и обеспечивающее надежную защиту для людей и имущества. ...
28 сентября 2024
Сучасні технології постачання гарячої води пропонують безліч рішень для дому, одним із яких є slim-бойлери. Ці пристрої набувають популярності завдяки своїм компактним розмірам та стильному дизайну, що дозволяє їм легко вписатися навіть у нев...
25 сентября 2024
Німеччина вже тривалий час є привабливою країною для працевлаштування багатьох іноземців, зокрема й українців. Високий рівень життя, розвинута економіка, соціальні гарантії та стабільність роблять цю країну одним із головних напрямків для трудо...
12 сентября 2024
Вибір ігрової приставки може бути складним завданням, адже сучасний ринок пропонує широкий спектр моделей з різними характеристиками та можливостями. Щоб допомогти вам у цьому, розглянемо основні параметри, на які слід звернути увагу, а також...
06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
Все заметки

Як правильно поставити кутовий диван у кімнаті

19 декабря 2022

Меблеві тренди не змінюються так само часто, як мода на сумочки, колір помади або висоту підборів. Іноді достатньо змінити колір оббивки дивана, висоту ніжок або прикрасити його оригінальними подушками, щоб він набув актуального вигляду.

Як підібрати розмір кутового дивана для різних приміщень

Однак найчастішим питанням після "Як купити кутовий диван?" є "Як правильно поставити його в кімнаті?"

Визначаємось із завданням вашого кутового дивана в інтер'єрі

Зазвичай кутовий диван в інтер'єрі виконує такі функції:

Зонування приміщення. Наприклад, з його допомогою можна розділити простору кімнату на вітальню та кухню або кабінет, або дитячу ігрову зону. У цьому випадку лицьовою стороною диван спрямований на вітальню, а одним з боків він тулиться до стіни.
Надання симетричності. Нерідко дизайнери використовують кутові дивані конструкції для досягнення симетрії в інтер'єрі. Як правило, у цій ролі виступає П-подібна модель.
Візуальне коригування простору у довгих вузьких кімнатах. Кутовий диван тут важливо розташовувати так, щоб уздовж стіни була тільки його коротка частина, але в жодному разі не довга. Інакше це ще більше візуально подовжить приміщення.
Останнім часом кутові дивани все частіше розташовують у центрі кімнати. Тому при покупці м'яких меблів не зайве переконатися, що її задня частина також приваблива, як і фронтальна.

Звичайно, для маскування недоліків задньої частини можна використовувати різні придивані меблі, у тому числі стелажі або тумби. Однак найкращим рішенням спочатку купуватиме візуально привабливий з усіх боків диван. Спеціалісти фабрики-ательє Delavega вже подбали про це для вас.

Як поставити кутовий диван у новому приміщенні?
Якщо ви тільки зробили ремонт і ваша кімната ще не заставлена меблями, то найкраще відразу намітити, де і що буде. Справа в тому, що якісний кутовий диван, виконаний з натурального дерева – досить важкий виріб, і переміщати його буде дуже проблематично. До того ж кожне переміщення може спричинити пошкодження покриття для підлоги.

Щоб цього не сталося, фахівці рекомендують встановлювати кутовий диван першим, а потім шикувати меблевий ансамбль вже навколо нього. Попереднє планування розташування меблів в кімнаті дуже допоможе.

Ось кілька порад, які допоможуть вам правильно поставити кутовий диван у вітальні:

Почніть зі складання плану розміщення меблів. На плані вкажіть розташування всіх планованих меблів, а також вікна та двері, батареї, розетки та вимикачі. Особливу увагу приділіть відстані від відчинених дверей.
Поставте кутовий диван на певне місце.
Розташуйте меблі навколо дивана з урахуванням законів композиції.
Додайте до вашого інтер'єру повітря, не захоплюйтеся високими меблями.
Невеликий кутовий диван для компактних приміщень

Основні варіанти розташування кутового дивана у вітальні
Класичне розташування – біля стіни. Воно вважається універсальним, оскільки підходить як для великих, так і для маленьких приміщень. Зручно, якщо поставити кутовий диван таким чином, щоб люди, які на ньому сиділи, бачили тих, хто заходить до кімнати. Однак ставити диван прямо навпроти дверей не варто – це досить дискомфортно. А якщо диван розмістити біля вікна, це може обмежити доступ до нього за необхідності провітрювання.

Найкращим на думку фахівців розташування буде в кутку. Конструкція кутового дивана дозволяє йому гармонійно вписатися в такий простір і зробити його затишним. Навіть у невеликих приміщеннях таке розміщення буде доречним.

Центр кімнати – як було зазначено вище, таке розташування кутового дивана служить, передусім, мети зонування приміщення. При цьому дуже важливо переконатися, що задня сторона дивана така ж приваблива, як і передня.

Кутовий диван з фен-шуй
М'які меблі по фен-шуй повинні розташовуватися в східній частині кімнати, так званої «Зоні сім'ї». Кутовий диван має бути у стриманих тонах, переважно з відтінками золотого, коричневого чи зеленого.

Шкіряний кутовий диван фен-шуй не рекомендує, тому що він вважається «байдужим» та «холодним».
Також кутовий диван по фен-шуй повинен мати закруглені кути та невеликі ніжки, що символізують стійкість та гармонію.

Ставити кутовий диван по фен-шуй рекомендується до стіни, де немає вікна, але не впритул, а з невеликим зазором між диваном і стіною. Так вам вдасться досягти впевненості та спокою.

Невеликий кутовий диван для їдальні
Маленькі дивани не відносяться до стандартних, тому що їхнє виготовлення є трудомістким процесом, а ринкова ціна невисока.

Тому покупці, які хочуть встановити такі меблі на кухні або їдальні, зазвичай роблять замовлення у майстрів, які працюють з індивідуальними клієнтами.

Такі вироби найчастіше складаються з двох частин однакової довжини. Моделі мають високі ніжки, жорстке сидіння, вузькі підлокітники та низьку пряму спинку.

Якщо ви плануєте замовити невеликий кутовий диван, щоб встановити його поряд з обіднім столом, зверніть увагу на якість оббивки. Зупиніть вибір на матеріалах, які легко чистити. Це може бути штучна шкіра або скотчгард з жиро-і водовідштовхувальним просоченням.

Такі моделі купуються також для приймалень, місць очікування у медичних закладах та для невеликих магазинів.

Різноманітність кутових диванів дає можливість підібрати зручну софу для вітальні, робочого кабінету і навіть залу очікування в аеропорту.
Основна вимога – комфортне сидіння та надійність.

Цим якостям відповідають моделі з колекції Delavega:

Довгі класичні моделі на ніжках із кількома посадковими місцями.
М'які низькі дивани-пуфи для великих приміщень.
Масивні зразки з довгим шезлонгом для розмежування простору у квартирі-студії.
Лаконічні кутові дивани, розміри яких ви визначаєте самі, для зон очікування у громадських місцях.
Стандартні розміри кутових диванів - 2000х1500, 2600х1700 та 2900х1800. Але майстри фабрики можуть виготовити м'які меблі будь-якої величини, які впишеться в стилістику простору для відпочинку.

Диван кутовий, великий та маленький, можна зібрати самостійно з окремих секцій. Переміщаючи їх, ви складете, як із кубиків:

ліжко-тахту для гостя;
кутовий диван 2 метри з коротким шезлонгом;
кілька крісел та пуфів навколо низького обіднього столу;
довгий прямий диван вздовж стіни.
Модульні меблі хороші тим, що універсальні. Вона підійде для маленької "хрущовки" та для заміського будинку. Висока варіативність компіляцій дає можливість втілити будь-яку дизайнерську задумку.

Майстри Delavega пропонують секції розміром 1100х1400 мм, зі спинками, підлокітниками та у вигляді невеликих банкеток. Купуючи "вроздріб" частини модульних меблів преміум-класу, ви самі формуєте розміри кутового дивана, який вам потрібний.

Як поставити кутовий диван у прямокутній кімнаті?
Багато наших замовників цікавляться, як правильно поставити кутовий диван у прямокутній кімнаті. Кутові дивани відрізняються значними габаритами, тому без знання нюансів, як краще розташувати такий диван у приміщенні, можна нераціонально використовувати квадратні метри, що є у вас.

Фахівці не рекомендують ставити кутовий диван уздовж довгої стіни, поряд з іншими об'єктами значної величини, а також використовувати біля кутового дивана громіздкі шафи. Перш ніж розпочати розміщення кутового дивана у приміщенні, останнє необхідно розділити на зони. При цьому найбільш вдалим варіантом буде поставити кутовий диван відповідно до його назви – а саме в кут кімнати.

Асиметричність інтер'єру можна посилити невеликим журнальним столиком, а також кріслами, розташувавши їх поряд із кутовим диваном. Продовжити композицію можуть підлогові лампи та інший декор, що гармонійно поєднується з вашим виробом.

Інф. delavega.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

17 октября 2024

Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і добро...

16 октября 2024

Основний список речей, які не можна робити з шафами-купе:
Не відкривайте і не закривайте дверцята надто різко.
Уникайте відкритого контакту шафи з сильно нагрітими предметами.
Не дряпайте поверхні шафи.
Слідкуйт...

15 октября 2024

Передпокої часто порівнюють з візитною карткою, і не дивно: адже це перше місце, куди потрапляють відвідувачі, і часто саме по цьому приміщенню можна скласти думку про будинок в цілому. Створення їх інтер'єру - не таке проста справ...

14 октября 2024

Диван для вітальні - елементарний та природний предмет меблів. Адже вітальня і призначена для того, щоби там влаштовувати посиденьки, приймати друзів, відпочивати, дивитися телевізор, розмовляти. Навряд чи якісь інші меблі можуть у...

12 октября 2024

Багато покупців купують для своїх квартир і заміських будинків корпусні меблі. І вони замислюються про те, як зберегти надовго їх первісний вигляд, адже цей елемент інтер'єру купується не на один тиждень. Тому і виникає питання, як...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия