loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

03 октября 2024
Измерители параметров электрической сети — это устройства, которые позволяют отслеживать и контролировать различные характеристики электрических цепей, такие как напряжение, ток, частоту и мощность. Эти приборы https://ukrspecavtomat.com.ua/&nb...
29 сентября 2024
Модульное железобетонное укрытие от BM Beton: Современные решения для безопасности и надежности Модные железобетонные укрытия — это решение, отвечающее требованиям современного строительства и обеспечивающее надежную защиту для людей и имущества. ...
28 сентября 2024
Сучасні технології постачання гарячої води пропонують безліч рішень для дому, одним із яких є slim-бойлери. Ці пристрої набувають популярності завдяки своїм компактним розмірам та стильному дизайну, що дозволяє їм легко вписатися навіть у нев...
25 сентября 2024
Німеччина вже тривалий час є привабливою країною для працевлаштування багатьох іноземців, зокрема й українців. Високий рівень життя, розвинута економіка, соціальні гарантії та стабільність роблять цю країну одним із головних напрямків для трудо...
12 сентября 2024
Вибір ігрової приставки може бути складним завданням, адже сучасний ринок пропонує широкий спектр моделей з різними характеристиками та можливостями. Щоб допомогти вам у цьому, розглянемо основні параметри, на які слід звернути увагу, а також...
06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
Все заметки

Який матрац краще вибрати: пружинний чи безпружинний?

13 марта 2023

Основні переваги пружинних матраців
Основне завдання матраца – забезпечити комфортний сон. Ця умова досягається вдалим поєднанням декількох базових характеристик, якими повинен володіти хороший матрац: пружність, здатність адаптуватися під форму людського тіла, надійність конструкції та довговічність. Всі ці базові характеристики мають пружинні матраци.

Матраци з пружинами розробляються на основі пружинних блоків (залежних або незалежних), поверх яких йдуть спеціальні настилкові матеріали. У сукупності з пружинами вони представляють спальну поверхню, яка в залежності від різновиду матраца може мати різний рівень висоти або жорсткості.

Матраци із незалежних пружинних блоків найбільш точно адаптуються до анатомічних особливостей тіла.
Матраци із залежними пружинними блоками (Боннель) забезпечують максимально жорстку підтримку тіла і мають яскраво виражені ортопедичні властивості.
У порівнянні з безпружинними матрацами, пружинним блокам потрібна менша кількість матеріалів для забезпечення необхідного рівня підтримки тіла – він досягається за рахунок особлівостей конструкції пружинного блоку.
На відміну від матраців із залежним блоком та від безпружинних моделей, пружинні матраци із незалежним блоком надзвічайно чуйні до тиску і водночас стійкі до коливань. За рахунок великої кількості витків незалежних пружин вони забезпечують точкову підтримку тіла.
Пружинні матраци, як правило, вищі за безпружинні, що виглядає більш естетично в інтер'єрі спальні.
Хоча пружинні матраци зазвичай більш схильні до просідання, ніж безпружинні, в сучасних виробах ця проблема повністю вирішується за рахунок спеціальних євробортів по периметру.

Основні переваги безпружинних матраців
Безпружинні матраци зазвичай створюються з тих самих матеріалів, які входять до складу пружинних моделей як настилковий шар. Сьогодні такий вид матраців дуже затребуваний як максимально універсальний та комфортний.

Безпружинні матраци абсолютно безшумні.
У безпружинних матрацах відсутня амортизація як така, вони рівномірно розподіляють вагу людини, що лежить по всій поверхні.
Добре вентилюються.
Часто включають матеріали з ефектом пам'яті, що «запам'ятовують» анатомічні особливості вашого тіла.
Доставляються у рулоні, що полегшує доставку.
Вага безпружинних матраців завжди менша, ніж пружинних, що також є їхньою перевагою.

Більше інформації про безпружинні матраци ви знайдете в розділі Безпружинні матраци нашого сайту.

Який матрац кращий?
Якщо порівнювати пружинний і безпружинний матрац, то перше, що буде відразу помітно - це рівень пружності. Особливості конструкції пружинного блоку такі, що його пружні властивості будуть завжди вище подібної безпружинної моделі. З одного боку, це незаперечний плюс пружинних матраців, хоча пружна постіль може підходити не всім.

Транспортування безпружинних матраців зручніше, тому що їх можна згорнути в рулон. До того ж пружинні матраци важчі.

З погляду можливості різного рівня підтримки різних частин тіла, безперечними лідерами є пружинні матраци, в яких можливе впровадження мультизональної технології. Тобто, різні частини матраца будуть різного ступеня жорсткості. Звичайно, схожий ефект досягається і в деяких безпружинних матрацах преміум класу, але в пружинних моделях він більш яскравий.

Сучасні пружинні матраци з незалежними блоками (наприклад, система Pocket Spring) забезпечують найкращу на сьогоднішній день адаптацію матраців під анатомічні особливості тіла. Досягається це за рахунок принципу ізольованого розташування пружин, а також індивідуального їхнього реагування на навантаження.

Також у пружинних матрацах нового покоління реалізована технологія пружин різного ступеня пружності. Таким чином, спальний матрац можна поділити на кілька різних зон жорсткості – наприклад, краще підтримувати тулуб та створювати менше навантаження на ноги та руки. Ортопедичний ефект матраца за рахунок цієї технології збільшується приблизно на 15%.

Хоча пружинні матраци з незалежним блоком, як правило, дорожчі за безпружинні аналоги, ця вартість обґрунтована. Пружинні матраци преміум сегмента служать довше та забезпечують більший комфорт.

Людям повної комплекції найбільше підійдуть посилені пружинні матраци, а також безпружинні моделі підвищеної жорсткості. Худим людям буде комфортніше спати на безпружинних, більш м'яких матрацах. Унів ерсальним варіантом є пружинні матраци середньої жорсткості - вони підійдуть практично всім покупцям середньої комплекції.

Жорсткий чи м'який матрац?
Якщо вам потрібно визначитися, купити жорсткий або м'який матрац, ми рекомендуємо взяти до уваги такі основні критерії:

Вік людини, для якої купується цей матрац. Чим людина старша, тим м'якший матрац можна купувати.
Вага. М'які моделі підходять при вазі людини до 55 кг, а ось від 60 до 90 вже середньої жорсткості. Дуже жорсткі матраци рекомендовані покупцям із вагою понад 90 кг.
Улюблена поза сну. Хоч як це дивно може звучати, але при виборі матраца для ліжка варто врахувати, в якому положенні ви вважаєте за краще спати. Наприклад, якщо ви любите спати на боці, вам більше підійдуть м'які моделі, а якщо на спині - матрац середньої жорсткості. Любителям спати на животі фахівці рекомендують набувати жорстких матраців.
Спосіб життя. Спортивним людям буде комфортніше спати на жорсткому матраці, а якщо спорт займає у вашому житті не перше і навіть не друге місце – купуйте м'який матрац.
Не варто купувати занадто жорсткий або занадто м'який матрац, тому що на першому може бути досить незручно лежати, а другий не зможе надати достатньо підтримки. Найкращим рішенням при виборі жорсткості матраца буде приїхати в салон і полежати на різних моделях. Все-таки вибір цього виробу – питання дуже індивідуальне.

Який спальний матрац краще вибрати дитині
При виборі спального матраца для дитини спеціалісти радять звернути увагу на безпружинні моделі. Такі матраци менш схильні до механічних пошкоджень, якщо на них стрибати, також їх жорсткість цілком підходить для дітей.

Який спальний матрац краще вибрати дитині

Підліткам краще підійдуть матраци середньої жорсткості (безпружинні або пружинні матраци з незалежним блоком).

Дорослим людям краще вибирати хороші пружинні матраци преміум класу, тому що вони найточніше підлаштовуються під анатомічні особливості вашого тіла.

Інф. delavega.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

17 октября 2024

Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і добро...

16 октября 2024

Основний список речей, які не можна робити з шафами-купе:
Не відкривайте і не закривайте дверцята надто різко.
Уникайте відкритого контакту шафи з сильно нагрітими предметами.
Не дряпайте поверхні шафи.
Слідкуйт...

15 октября 2024

Передпокої часто порівнюють з візитною карткою, і не дивно: адже це перше місце, куди потрапляють відвідувачі, і часто саме по цьому приміщенню можна скласти думку про будинок в цілому. Створення їх інтер'єру - не таке проста справ...

14 октября 2024

Диван для вітальні - елементарний та природний предмет меблів. Адже вітальня і призначена для того, щоби там влаштовувати посиденьки, приймати друзів, відпочивати, дивитися телевізор, розмовляти. Навряд чи якісь інші меблі можуть у...

12 октября 2024

Багато покупців купують для своїх квартир і заміських будинків корпусні меблі. І вони замислюються про те, як зберегти надовго їх первісний вигляд, адже цей елемент інтер'єру купується не на один тиждень. Тому і виникає питання, як...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия