loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

03 октября 2024
Измерители параметров электрической сети — это устройства, которые позволяют отслеживать и контролировать различные характеристики электрических цепей, такие как напряжение, ток, частоту и мощность. Эти приборы https://ukrspecavtomat.com.ua/&nb...
29 сентября 2024
Модульное железобетонное укрытие от BM Beton: Современные решения для безопасности и надежности Модные железобетонные укрытия — это решение, отвечающее требованиям современного строительства и обеспечивающее надежную защиту для людей и имущества. ...
28 сентября 2024
Сучасні технології постачання гарячої води пропонують безліч рішень для дому, одним із яких є slim-бойлери. Ці пристрої набувають популярності завдяки своїм компактним розмірам та стильному дизайну, що дозволяє їм легко вписатися навіть у нев...
25 сентября 2024
Німеччина вже тривалий час є привабливою країною для працевлаштування багатьох іноземців, зокрема й українців. Високий рівень життя, розвинута економіка, соціальні гарантії та стабільність роблять цю країну одним із головних напрямків для трудо...
12 сентября 2024
Вибір ігрової приставки може бути складним завданням, адже сучасний ринок пропонує широкий спектр моделей з різними характеристиками та можливостями. Щоб допомогти вам у цьому, розглянемо основні параметри, на які слід звернути увагу, а також...
06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
Все заметки

Як вибрати меблі для маленького передпокою

29 мая 2024

Обличчя «родинного гнізда» — не вітальня, а передпокій. Саме з цієї кімнати гості починають оцінювати ваш дім. Якщо передпокій маленький і тісний, створити комфортні умови, цікавий дизайн у ньому досить складно (хоча цілком реально). Дізнайтеся, як зручно й оригінально оформити малогабаритний передпокій.

Правила дизайну маленького передпокою
Невеликий передпокій — велика проблема для дизайнера. Йому доведеться вирішити головну проблему — як розмістити в обмеженому просторі все необхідне, причому так, щоб не створювати дискомфорту, враження захаращеності, тісноти. У виконанні завдання допоможуть прості рекомендації для маленьких приміщень.

Світлі тони. Оформлення всього, що є в приміщенні (меблів, стін, стелі, підлоги), потрібно витримувати в нейтральній світлій гамі. Це найкраще рішення для малих просторів. Рекомендуються такі кольори:

білий з варіаціями — молочний, кремовий, перламутр, яєчна шкаралупа;
бежевий, його комбінації з персиковим і рожевим, відтінки піску, папірусу;
світлі сірі, жовті, карамельні, рожеві та блакитні тони.

Можна використовувати в оформленні 1-2 яскравих акценту невеликих розмірів — світильник, килимок на підлозі, постер, кашпо.

Різноманітність світлих відтінків дає можливість розгулятися дизайнерській фантазії. Можна створити в коридорі привітну атмосферу в теплій гамі, враження функціональної нейтральності, ілюзію засніженого простору. У будь-якому випадку такі тони добре виглядають, дають достатньо світла та повітря, щоб візуально збільшити навіть дуже тісне приміщення. Вони широко використовуються в трендових стилях дизайну — лофті, скандинавському, мінімалізмі, провансі.

Нестандартні вбудовані меблі. Стандартні розробки для прихожих вам не допоможуть — краще зробити індивідуальне замовлення у майстра. Ціна буде вища, але результат виправдає всі витрати.

Щоб використовувати простір раціонально, предмети доведеться вбудовувати, використовуючи ніші, простінки та кути. Тут можливі два рішення:

часткове вбудовування, коли частини приміщення заміщають деякі елементи меблів;
повне вбудовування, при якому елементи передпокої замінюють всі зовнішні деталі меблів.

Для розумного використання кімнати замовте шафи та стійки висотою від підлоги до стелі, з розсувними дверями-«купе».

Магазини пропонують цікаві варіанти — системи зручних модулів, що складаються з секцій для одягу, взуття, сумок, спортінвентаря та дрібних предметів. Їхній дизайн простий, без дрібних деталей, а колір збігається з відтінком стін.

Обробка стін. Люди часто спираються та труться об стіни в коридорі, навмисне або мимоволі. Продумайте обробку, яка не буде бруднитися та пошкоджуватися, і об яку, в свою чергу, не забрудниться одяг. Оригінальна ідея — обробити місця дотиків декоративною цеглою, штукатуркою в тон решті обробці.

На кожній стіні повинна бути тільки одна обробка. Відмовтеся від контрастних фрагментів штукатурки або каменю, шпалер, що відрізняються за візерунком та тоном, різнобарвною фарбою. Такі нюанси візуально зменшать без того малогабаритне приміщення.

Різновиди компактних шаф для передпокою
Класичний варіант місця для зберігання одягу з розпашними дверцятами навряд чи придатний для маленької кімнати. Тому варто звернути увагу відразу на моделі купе, вбудовані, кутові. Їхні стандартні розміри:

40-65 см по глибині;
65-200 см по ширині;
200-230 см по висоті.

Меблі виготовляються з ДСП/МДФ в поєднанні з металом — матеріали міцні, надійні, екологічні, елегантні. Вони можуть мати закритий чи відкритий фасад.

Популярна практична шафа-купе зі зсувними стулками та торцевою штангою випускається у великій розмірної і модельної сітці. Його можна адаптувати під будь-який простір, вибравши потрібний розмір. Дізнайтеся шляхом вимірів, скільки у вас залишається вільного місця, яка висота приміщення — меблевики запропонують конструкцію, що підійде за параметрами. Ви також можете вибрати розміри, кількість, конфігурацію полиць і відділень, оформлення фасаду — від дзеркала до шкіри.

Вбудована модель встановлюється дуже компактно, розміщуючись в ніші правильної або неправильної форми. У неї немає стінок, замість них використовуються стіна та бічні сторони ніші, зберігаючи неторканою корисну площу. Замовляти таку вузьку шафу рекомендовано власникам тісних витягнутих прихожих. Перед тим як встановлювати конструкцію, необхідно вирівняти стіни та зробити остаточну обробку. Гіпсокартонні стіни в місцях, де будуть кріпитися дверцята та полиці, потрібно посилити металевим профілем.

Функціональна шафа в кут теж допомагає економити простір і буває:

Трапецієподібною. Компактна, з висувною штангою, дверцятами на схилі.
Трикутною. Займає всю висоту кімнати, місткий.
Радіусною. Дозволяє вибирати між опуклою (напівкруглою) та увігнутою модифікаціями.
Основний дизайн коридорів з шафою-купе містить дзеркальні двері. Цей елемент візуально збільшує ширину передпокою. Правильно розташувавши світильники, щоб вони відбивалися в дзеркалі, ви усунете небажану темряву в кутках. На дзеркальну поверхню наносять фотодрук та піскоструминні малюнки — це не зменшує освітленість, виглядає оригінально й красиво. При правильній збірці малюнка можна створити неповторний інтер'єр, обійшовшись без додаткового декору.

Якщо кімната зовсім маленька, купіть відкриту конструкцію, що складається із задньої стінки з гачками для одягу, антресолі для головних уборів, дзеркала та маленької взуттєвої тумби. Плюс такого предмету — функціональність, компактність, доступність.
Підійде також колонка — висока вузька шафа.

Місце для зберігання взуття
Зберігати взуття рекомендується на дротяних внутрішніх поличках, проте вони не дуже місткі, на них розміщується не більше 3 пар взуття. Додаткове місце для зберігання можна викроїти на звичайних полках — на них ставиться чисте сухе взуття в коробках. Взуття в шафі можна зберігати в навісних нейлонових органайзерах-сітках. Високі чоботи іноді підвішують на вішалку за допомогою звичайних прищіпок, іноді розташовують на полиці внизу підставку зі вставками в халяву — хороший варіант, щоб халяви не зморщилися та не осіли. У шафах іноді влаштовується поличка-галошниця з декількома секціями, придатна для невисоких кросівок, чобіт, туфель.

Якщо в коридорі є місце для спеціальної тумби або лавки, влаштуйте в ній замість звичайних полиць висувні. Це дозволить зберігати взуття акуратно, естетично та без запилення. Влаштуйте «зону очікування» для забруднених кросівок, туфель і чобіт — гумовий килимок з бортиками або порожній піддон.

Впровадження нових технологій
Прогрес не стоїть на місці — конструкція компактних меблів постійно поліпшується. Сучасні розсувні системи дверей практично безшумні, займають менше місця, ніж раніше, служать в рази довше. Висувні торцеві штанги дозволяють зручно вішати одяг навіть на велику висоту, не боячись, що вона помнеться.

Зручність меблів для коридору підвищується — розробники все ширше використовують нові ідеї зберігання, приклад — висувні кошики, галстучніц, брючніци. Точкові світлодіоди з активацією на відкриття дверцят допомагають швидко знайти річ, не вмикаючи світильник.

Стильний трендовий декор створюється завдяки штучному старінню матеріалу. Виріб виглядає, наче його обробляли вручну. Також спостерігається помітна тенденція до максимальної гладкості поверхні.

Помилки при дизайні маленького передпокою
Яких рішень потрібно уникати, щоб маленький передпокій залишалася світлим, просторим і комфортним?

Відмова від меблів. Дизайн — це ще не все, головне — зручність і практичність. Використовуйте будь-яку можливість розмістити додаткові меблі — пуф, взуттівниці, столик, ростовое дзеркало, вішалки для мокрого одягу, стійку для парасольок. У довгому вузькому коридорі глуха стіна доповнюється вбудованою шафою з дзеркальним фасадом. У квартирах не завжди є комора та  гардероб, їхню роль бере на себе передпокій, тому чим більші у вас можливості поставити меблі, тим краще.

Неправильна планування. Меблі — основа інтер'єру тісного коридору, саме вони «відповідальні» за планування. Ставте їх так, щоб не заважати проходу, не перекривати двері, не затуляти світло. Ширина шафи повинна відповідати глибині ніші — вихід за її межі, а також стирчання кутів неприпустимі. Вішайте дзеркало так, щоб до нього зручно було підходити та дивитися.

Перевантажений дизайн. Невеликий передпокій завжди, без винятку, оформляється в мінімалістичному стилі, стриманому кольорі. Відмовтеся від візерунків, фресок, панно, поєднань помітних кольорів. Досить однотонних стін і підлоги, дзеркала, вузької шафи, взуттівниці, банкетки або пуфа. З декору допустимі яскравий світильник незвичайної форми, настінна фотографія або картина.

Стик підлоги. У прихожих досі кладуть плитку біля входу та стикують її з ламінатом. Таке рішення виглядає неестетично, до того ж стик постійно забивається брудом.

Ніжки та зазори. У коридорі ми знімаємо взуття, прийшовши з вулиці, і приносимо на підошвах бруд. Щоб полегшити прибирання, позбудьтеся меблів на ніжках, віддаючи перевагу моделіям в підлогу. Тумби можна підвісити на стіну, а шафи вибирати монолітні, до стелі.

Прохідний вимикач. Вимикачі, розташовані біля входу, змушують нас повертатися до них, розносячи бруд від порога. Їх рекомендується дублювати прохідними вимикачами в інших місцях.

Маленький килимок. Ця деталь інтер'єру повинна вміщати мінімум 2 осіб, щоб їм було зручно роззуватися.

Ідеї ​​для вузького передпокою
Як зробити маленький передпокій просторішим і раціонально використати всю його площу? Ось кілька ідей, які пропонують дизайнери.

Використовуйте дзеркала. Збільшити ширину витягнутого приміщення можна, закріпивши на стінах кілька невеликих поздовжніх дзеркальних смуг. Ростові дзеркала також візуально «наростять метри» й додадуть комфорту. Якщо для них немає місця на стіні, зробіть дзеркальні вхідні двері зсередини.

Підсильте освітленість. Поставте приховані джерела світла або навісьте пару великих настінних бра у важливих зонах. Завдяки цьому світло буде розсіюватися, візуально збільшуючи простір. Встановіть 2 вимикача — біля входу й далі по коридору, підключіть датчик руху. Природне освітлення вийде, якщо зробити стіну скляною. Відмовтеся від великої люстри — краще виглядатимуть світильники з розсіювачами, що вбудовуються в стіну та підлогу.

Ставте незвичайні двері. Виграти місце допоможуть напівпрозорі розсувні двері або відмова від них на користь арок. Встановлюйте двері, подібні або однакові за дизайном одна з однією, а також з меблями, плінтусами. Зробіть дверні прорізи вищими. Проріжте вікно до сусідньої кімнати, щоб висвітлити й оживити інтер'єр.

«Підніміть» стелю. Для стандартних стель підійде гіпсокартон, для високих — натяжна стеля. Створити ілюзію висоти можна, зробивши стелю глянсовою.

Покладіть підлогу особливим чином. Ламінат та паркет, укладені вздовж стін до порогу, збільшать довжину кімнати, а впоперек — ширину. Діагональна кладка не змінює враження від простору. Підлогу допустимо робити будь-якою — світлою, темною. Як її правильно настелити, дивіться на численних навчальних відео.

Якщо в передпокої мінімум місця, залиште замість шафи тільки гачки для верхнього одягу. Доповніть інтер'єр модульними та підвісними меблями. Важливі предмети — тумба для взуття глибиною близько 30 см, а також місце, на яке можна сісти, щоб взутися. Тумба може поєднуватися з лавкою.

Пограйтеся з лініями. Горизонтальні лінії потрібно розміщувати на рівні стегон/колін або під стелею, але не на рівні голови, щоб не вийшла ілюзія нескінченного тунелю. Вертикальні лінії ділять передпокій на ділянки — так можна зонувати приміщення.

Квадратний маленький коридор обставте меблями з боків від входу — з одного боку шафа, з іншого — настінну вішалку та тумбу-схованку для взуття. Витягнутий вузький коридор вимагає активно використовувати простір над дверима в якості місця для зберігання. Для передпокою нестандартних форм підходить тільки ексклюзивна обстановка, зроблена на замовлення.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

17 октября 2024

Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і добро...

16 октября 2024

Основний список речей, які не можна робити з шафами-купе:
Не відкривайте і не закривайте дверцята надто різко.
Уникайте відкритого контакту шафи з сильно нагрітими предметами.
Не дряпайте поверхні шафи.
Слідкуйт...

15 октября 2024

Передпокої часто порівнюють з візитною карткою, і не дивно: адже це перше місце, куди потрапляють відвідувачі, і часто саме по цьому приміщенню можна скласти думку про будинок в цілому. Створення їх інтер'єру - не таке проста справ...

14 октября 2024

Диван для вітальні - елементарний та природний предмет меблів. Адже вітальня і призначена для того, щоби там влаштовувати посиденьки, приймати друзів, відпочивати, дивитися телевізор, розмовляти. Навряд чи якісь інші меблі можуть у...

12 октября 2024

Багато покупців купують для своїх квартир і заміських будинків корпусні меблі. І вони замислюються про те, як зберегти надовго їх первісний вигляд, адже цей елемент інтер'єру купується не на один тиждень. Тому і виникає питання, як...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия