loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

20 июня 2024
Кішка може використовувати диван як дряпку, а собака – прийняти меблі за велику іграшку та із задоволенням їх жувати. Усі улюбленці, що линяють, залишатимуть на оббивці шерсть. Не варто забувати про «пахучі мітки» і «подаруноч...
18 июня 2024
В настоящее время онлайн-знакомства стали неотъемлемой частью социального взаимодействия. Многие люди задаются вопросом, стоит ли заводить знакомства в онлайн режиме, особенно с учетом специфики отношений и ожиданий. Есть преимущества и недоста...
08 июня 2024
Здоров'я серця і взагалі кардіологія є дуже важливими для загального благополуччя людини. Серцево-судинні захворювання (ССЗ) є однією з провідних причин смертності у світі. У зв'язку з цим виникає питання: чи потрібно проходити кард...
31 мая 2024
В современном мире, где медицинская сфера стремительно развивается и наращивает свои возможности, оказание качественной медицинской помощи включает в себя не только лечение, но и обеспечение безопасности и комфорта пациентов во время транспортировки....
30 мая 2024
В современном мире многие мужчины сталкиваются с вопросом о необходимости постоянных отношений. Распространены различные точки зрения: кто-то утверждает, что постоянные отношения приносят стабильность и удовлетворение, в то время как другие с...
24 мая 2024
Аренда автобуса для корпоративных мероприятий становится все более популярным выбором среди компаний, стремящихся обеспечить комфорт и безопасность своим сотрудникам. Независимо от масштаба мероприятия, будь-то выездной тренинг, тимбилдинг ил...
21 мая 2024
Что входит в мобильные аксессуары В число актуальных направлений можно отнести аксессуары для телефонов оптом в интернет-магазине – ведь в современную цифровую эпоху, где смартфоны являются неотъемлемой частью нашей повседневной жизни, эта категор...
Все заметки

Інтер'єр маленької кімнати

10 июня 2024

Місце для сну занадто вузьке або коротке? Робоча зона відсутня «як клас»? Ніде розмістити телевізор? Такі питання доводиться вирішувати власникам маленької кімнати. Як вмістити ціле життя в пару десятків квадратних метрів і не втратити в комфорті?

Особливості дизайну на малому метражі
Створити дизайн маленьких кімнат — завдання непросте, але цікаве, приблизно як зібрати складний тривимірний пазл. Дизайнери розробили прості правила, які допоможуть оформити приміщення красиво, практично та зручно:

Виберіть близький по духу стиль. Сьогодні в тренді мінімалістичні ідеї дизайну — прості практичні меблі, однотонні стіни, акцентний декор.
Збережіть максимум вільного простору. Щоб кімната не здавалася тісною, уникайте перевантаженості інтер'єру предметами та відтінками.
Розставте пріоритети. Визначте головне місце в приміщенні (це може бути зона роботи або відпочинку), а також місця, які потрібно приховати. Правильно розставлені акценти та грамотне зонування дозволять використовувати кожен метр простору й разом з тим почуватися вільно та комфортно.
Лайфхак: нема потреби створювати з нуля дизайн маленької кімнати. Фотографії на спеціалізованих сайтах і сторінках журналів допоможуть вибрати найкращий варіант або скомпонувати ідеї, використані для декількох приміщень.

Варіанти планування невеликих квартир
Спланувати маленьку квартиру для одного-двох чоловік нескладно. Найкращим вибором стане відкрите планування, яка об'єднує вітальню і кухню, а іноді відокремлене місце для сну. Студія виключає капітальні стіни всюди, крім санвузлів. Замість стін встановлюються перегородки зі скляних блоків, розсувних ширм, гіпсокартону.

Ефект прозорості зробить кімнату візуально просторішою, наповненою повітрям. Відокремлювати функціональні зони можна, використовуючи різні підходи. Наприклад, в інтер'єрі маленької кімнати з диваном саме диван і може стати засобом зонування. Він визначить територію відпочинку й відокремить її від «робочого кабінету». Зонування кімнати робиться також за допомогою шафи, стелажа або низького столика.

Відокремити зони можна кольором стін, наприклад, зробити спальню білою, а робоче місце зеленим, бежевим. Доповнить дизайн різних зон маленьких кімнат освітлення (наприклад, в спальні світильники розташувати на стіні, в зоні відпочинку — на стелі) або підсвічування.

Якщо стіни несучі, їх доведеться зберегти, оформивши в світлі тони. Можна прорізати в стіні отвір і поставити туди акваріум.

Стиль для маленької кімнати
Сучасний дизайн невеликої кімнати — мінімалістичний, навіть трохи аскетичний. Якщо вам до душі ідея свободи від надмірностей, розгляньте стилі:

Мінімалізм. Йому притаманні спокійні непомітні кольори. Виберіть меблі геометричних форм, яскравий декор, повісьте на вікна римські штори чи жалюзі.
Модерн. Популярний тренд останніми роками. Відрізняється плавністю ліній, рослинними орнаментами, природними матеріалами (скло, метал, дерево). Базовою вважається біла гамма, що надає кімнаті легкості. Мінімум текстилю й гранична функціональність — ще одна прикмета стилю.
Хай тек. Ще один мінімалістичний стиль оформлення. Вимагає максимум геометрії, металевих поверхонь і білого кольору. Відрізняється використанням техніки, як функціональної, так і декоративних деталей.
Скандинавський стиль. Переважає нейтральна колірна гамма — білий, синій, сірий, чорний. Багато природного світла, натуральних матеріалів, простих форм.
Японський стиль. Його вирізняють стримані світлі відтінки (беж, молочний, кремовий), натуральні матеріали (дерево, бамбук, камінь), мінімум меблів.
Не рекомендується створювати дизайн невеликої кімнати в стилях ампір, бароко, класика, які вимагають великих просторів.

Декор міні-приміщень
Маленьке приміщення необхідно по максимуму наповнити повітрям і світлом, створити візуальний ефект вільного простору.

Кращі ідеї для кімнати невеликих розмірів — світлі відтінки стін і меблів, великі вікна, мінімум інтер'єрних прикрас. Світло повинно бути нейтральним і спокійним, найкраще природним. Приємну атмосферу створюють живі рослини.

Кольори, які рекомендується використовувати в дизайні невеликої кімнати, - відтінки білого і бежевого, світлий блакитний, світло-зелений, світло-жовтий, сірий. Люстри, вази, картини доповнюють інтер'єр яскравими акцентами.

Великі вікна дозволять впустити в кімнату максимум світла. При необхідності їх можна закрити щільними римськими шторами та жалюзі. Дзеркала та дзеркальні фальш-вікна створюють ілюзію простору.

Світлі дерев'яні, витончені металева або скляні меблі здаватимуться легкими, витонченими. Вони не обтяжать обстановку. Меблі не повинні виступати за межі відведеної зони або перекривати прохід.

Поради дизайнерів
У зону відпочинку маленької кімнати краще всього купити диван. Інтер'єр маленької кімнати з прямим або кутовим диваном не тільки сучасний і красивий — він здатний перетворюватися. Розклавши зручний диван, ви отримаєте простору спальну поверхню, а склавши — місце для денного відпочинку, прийому гостей, хобі та навіть роботи.

Уникайте великої кількості інтер'єрних дрібниць — подушок, статуеток, фотографій. Вони створюють враження захаращеності. Виберіть одну-дві картини з пейзажем або абстракцією, пару витончених ваз, стильний однотонний плед на диван.

У дизайні маленьких кімнат доречні неяскраві фотошпалери — звичайні або 3D — на стіні навпроти дверей. Вибирайте природні або міські пейзажі із зображенням, що відходить у перспективу. Такі шпалери зроблять кімнату цікавішою та просторішою. Прості шпалери краще вибирати однотонні або з крупним вертикальним малюнком.

Чим менша кімната, тим більше в її дизайні має бути функціональних меблів простих обрисів, світлих тонів, світла й повітря.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

21 июня 2024

М'якість, розміри і особливі властивості матраца залежать від фізичного стану, рівня активності, зросту, ваги і особистих переваг власника. Частина цих параметрів тісно пов'язана з віком. Наприклад, з плином часу погіршується крово...

20 июня 2024

Купуючи нові меблі або перетягуючи стару, оцінюйте оббивку не тільки за красивим виглядом, але і за міцністю, простотою у догляді. Як правильно вибирати оббивку за виглядом, категорією і кольором?

Вибір тексти...

18 июня 2024

Одна з найбільших проблем при зміні житла - упаковка дивана при переїзді. Великогабаритні м'які меблі потребують ретельної підготовки і акуратного транспортуванні. Як розібрати, перевезти і заново зібрати улюблений диван?

17 июня 2024

Модний килим на підлозі став must have дизайну спальні. Піднімаючись з ліжка, так приємно відчути босими ступнями м'який ворс. Як купити килим в спальню, щоб він радував кожен день?

Як вибрати килим для спальн...

17 июня 2024

При облаштуванні домівки або офісу важливе місце займають меблі, які не лише визначають естетичний вигляд приміщення, а й впливають на комфорт та функціональність простору. Вибір якісних меблів - це важлива задача, яка потреб...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия