loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

29 июня 2024
Пелетні пальники є сучасними пристроями для спалювання біомаси у вигляді пелет, які забезпечують високу ефективність та екологічність опалення. Цей вид опалювальних приладів стає все більш популярним серед приватних домовласників, так і в промислових...
29 июня 2024
IT-послуги відіграють ключову роль у сучасній економіці, забезпечуючи підтримку та розвиток бізнесу у різних сферах. В Україні, зокрема у таких великих містах, як Харків та Київ, IT-індустрія активно розвивається, пропонуючи широкий спектр послуг, зо...
20 июня 2024
Кішка може використовувати диван як дряпку, а собака – прийняти меблі за велику іграшку та із задоволенням їх жувати. Усі улюбленці, що линяють, залишатимуть на оббивці шерсть. Не варто забувати про «пахучі мітки» і «подаруноч...
18 июня 2024
В настоящее время онлайн-знакомства стали неотъемлемой частью социального взаимодействия. Многие люди задаются вопросом, стоит ли заводить знакомства в онлайн режиме, особенно с учетом специфики отношений и ожиданий. Есть преимущества и недоста...
08 июня 2024
Здоров'я серця і взагалі кардіологія є дуже важливими для загального благополуччя людини. Серцево-судинні захворювання (ССЗ) є однією з провідних причин смертності у світі. У зв'язку з цим виникає питання: чи потрібно проходити кард...
31 мая 2024
В современном мире, где медицинская сфера стремительно развивается и наращивает свои возможности, оказание качественной медицинской помощи включает в себя не только лечение, но и обеспечение безопасности и комфорта пациентов во время транспортировки....
30 мая 2024
В современном мире многие мужчины сталкиваются с вопросом о необходимости постоянных отношений. Распространены различные точки зрения: кто-то утверждает, что постоянные отношения приносят стабильность и удовлетворение, в то время как другие с...
Все заметки

Як правильно спати на дивані, щоб не боліла спина

25 июня 2024

Вибираючи диван, який служитиме вам для нічного відпочинку, пам'ятайте - для такої мети придатна не кожна модель. На якому дивані найкраще спати, що вибрати для дому?

Умови комфортного сну на дивані
Що б не говорили прихильники ліжок, диван зі спальним місцем здатний подарувати солодкий комфортний сон. Для цього потрібно вибирати:

Модель, яка при трансформації утворює широке рівне місце для нічного відпочинку. Цим вимогам відповідають єврокнижка, акордеон, дельфін.

Висока якість збірки і максимально надійні деталі збірки, які не падають, не скриплять при зміні пози.

Простий в розкладанні механізм. Дуже важливий нюанс, особливо якщо меблі потрібно складати і розкладати кожен день.

Наповнювач спального місця. Він повинен бути в міру м'яким, надійним, швидко відновлювати форму і довго її не втрачати. Відмінний бонус для комфортного сну - ламельна основа.

Розмір спального місця під зріст користувачів. Довжина його обчислюється просто - зріст найвищого сплячого плюс 30 см (враховується подушка). Ширина повинна бути мінімум 70 см на людину. Занадто короткий або занадто вузький диван змусить вас спати в неприродній позі.

Тканина, якою оббитий правильний диван, повинна бути приємною на дотик і міцною. Забарвлення може бути будь-яким, проте психологи рекомендують вибирати для сну меблі світлих нейтральних кольорів - вони заспокоюють, налаштовують на мирний лад.

Який диван вибрати - м'який або жорсткий - щоб спати кожен день? Залежить від вашого віку і стану здоров'я. Зазвичай, чим старша людина, тим м'якшою повинна бути поверхня для її нічного відпочинку. Крім того, певної м'якості вимагають захворювання суглобів і хребта. Якщо у вас є такі проблеми зі здоров'ям, перед покупкою порадьтеся з вашим лікарем.

Які дивани підходять для сну
Наслідки недосипу і неправильної пози під час нічного відпочинку сумні. Сонний або хворобливий стан знижує якість життя, успішність в кар'єрі та особистому житті. Як комфортно спати на дивані, на що звертати увагу, якщо потрібні м'які меблі для щоденного сну?

Каркас. Він повинен бути стійким, якісно зробленим з нетоксичного надійного матеріалу. Оптимальний варіант - натуральна деревина або ДСП.

Механізм. Найкращими моделями для частого або постійного відпочинку вночі визнані:

Акордеон. Щоб розкласти диван, підійміть сидіння до клацання і потягніть до себе - як міхи музичного інструменту. Перевага - рівна спальна поверхня, компактність в складеному вигляді, простота використання. Недолік - в розкладеному вигляді займає багато простору.

Дельфін. Кутовий механізм, розкладання якого схоже на стрибок дельфіна - один з елементів «виринає» з-під секції. Переваги - простора поверхня, здатність витримувати велику вагу, довговічність, ящик для білизни. Недолік - незручно розкладати на килимі.

Викочування. Розкладається шляхом висування сидіння. Переваги - зручний, довговічний, компактний в складеному і просторий в розкладеному вигляді. Недоліки - невелика висота спального місця, мало відчутні стики.

Єврокнижка. При розкладанні створює лежанку з двох половинок. Переваги - простота механізму, доступність, надійність. Недолік - шов між половинками.

Наповнювач. Від того, чим «набитий» диван, багато в чому залежить якість сну. Вибираючи, який диван кращий для спини, віддайте перевагу:

ППУ і синтепону. Це синтетичні матеріали, що не викликають алергії, не накопичують пил і вологу. ППУ пружний, швидко приймає форму тіла, не деформується. Синтепон м'який, повітряний, з хорошою терморегуляцією.

Пружинному блоку. Він робить меблі ортопедичними. Блоки бувають залежними (Bonnel) і незалежними (Pocket Spring).

Блоки Bonnel - пружини, з'єднані між собою на першому і останньому витках. Якщо натиснути на одну пружину, відреагують всі інші. Боннель довго служить, але не підходить людям з різницею у вазі більше 30 кг.

Блок Pocket Spring коштує дорожче. Кожна пружина з'єднується з іншими за допомогою тканинного чохла і реагує на тиск точково. Покет Спрінг підтримує хребет в анатомічній позиції, забезпечуючи спині комфорт, правильну поставу. Він підходить парам з великою різницею у вазі.

Міцність оббивної тканини. Зносостійкість матеріалу вимірюється в циклах Мартиндейла. Цей показник повинен стартувати від 10 тис. Найкращі тканини - флок, шеніл, жакард, мікрофібра, велюр, тефлонові тканини. Правильно буде вибрати заспокійливий непомітний колір (сірий, білий, блакитний, кавовий, бежевий, рожевий).

Які дивани не підходять для сну
Для нічного сну не підходять нерозкладні дивани. Подрімати на них днем ​​цілком можливо, а вночі незручність обмеженого простору буде явною.

Також не підійдуть м'які меблі з гостьовими розкладними механізмами - власне гостьовий, розкладачка і французька розкладачка. Вони більш складні, ніж щоденні варіанти, і не настільки міцні, на них можна спати тільки час від часу.

Незручні для спини всі різновиди, які при розкладанні мають перепади між блоками. Перш за все, це старий різновид книжки - на ній можна розташовуватися тільки певним чином через щілини між половинками. Також перепадами «грішать» деякі викатні моделі, але їх можуть виправити футони і топпери.

Як поліпшити умови сну на дивані
Якщо ви знімаєте житло або поки не можете придбати нові меблі, вам може бути незручно спати на дивані. Що робити в такій ситуації? Положення можна виправити за допомогою аксесуарів - матраців і подушок.

Нерівності дивана здатні виправити тонкі матраци - міні-матраци, топпери або футони. Міні-матрац може зробити спальне місце м'якше або жорсткіше. Топпер усуне нерівності, щоб вам було зручно лежати на дивані. Футон об'єднує здатності топпера і міні-матраца, і до того ж здатний послужити окремим спальним місцем - його можна розгорнути на підлозі.

Товщина таких матраців стартує від 3 см. Вони складаються з чохла з екологічною тканини і пінного і/або натурального (овеча чи верблюжа шерсть) наповнювача.

Для повного комфорту придбайте ортопедичну подушку, виконану у формі валика з ущільненням під шиєю. Подушка дозволить вам правильно розташувати голову під час сну, розслабитися, повноцінно відпочити. Висота такого валика 8-14 см, параметр, що підходить вам, можна розрахувати - до ширини плеча додати 1-2 см.

Якщо ви спите на спині, то, щоб не страждав хребет, беріть модель середньої жорсткості висотою близько 10 см, якщо на животі, рекомендується м'яка невисока подушка. Якщо на ранок болить шия, у вас занадто жорсткий матрац і занадто низька подушка. А часті пробудження «натякають», що подушка занадто висока.

І, нарешті, якщо диван не влаштовує вас естетично, на допомогу прийдуть гарний м'який плед або чохол.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

29 июня 2024

Металлический сайдинг – это современный облицовочный материал, изготовленный из стального или алюминиевого листа, который обрабатывается специальными покрытиями для повышения долговечности и эстетической привлекательности. Этот материал использует...

28 июня 2024

Проводите багато часу на дивані або відпочиваєте на ньому тільки зрідка? Якість спального місця буде впливати на ваше здоров'я. Правильний матрац допоможе відпочити, відновити сили. Неправильний здатен зіпсувати настрій, «под...

27 июня 2024

Будь-який диван з тканини краще зчищати обережно - неправильно обраний спосіб чистки здатен зіпсувати оббивку або сильніше забруднити волокна.

Перед початком процедури протестуйте будь-який засіб на прихованих...

27 июня 2024

Килими не виходять з моди - вони просто змінюють «місце дислокації»! Зараз дизайнерський килим прийнято стелити на підлогу вітальні. Він здатний створити колірний акцент, зонувати приміщення, утеплити підлогу. Який кили...

25 июня 2024

Вибираючи диван, який служитиме вам для нічного відпочинку, пам'ятайте - для такої мети придатна не кожна модель. На якому дивані найкраще спати, що вибрати для дому?

Умови комфортного сну на дивані
Що б ...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия