loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

29 июня 2024
Пелетні пальники є сучасними пристроями для спалювання біомаси у вигляді пелет, які забезпечують високу ефективність та екологічність опалення. Цей вид опалювальних приладів стає все більш популярним серед приватних домовласників, так і в промислових...
29 июня 2024
IT-послуги відіграють ключову роль у сучасній економіці, забезпечуючи підтримку та розвиток бізнесу у різних сферах. В Україні, зокрема у таких великих містах, як Харків та Київ, IT-індустрія активно розвивається, пропонуючи широкий спектр послуг, зо...
20 июня 2024
Кішка може використовувати диван як дряпку, а собака – прийняти меблі за велику іграшку та із задоволенням їх жувати. Усі улюбленці, що линяють, залишатимуть на оббивці шерсть. Не варто забувати про «пахучі мітки» і «подаруноч...
18 июня 2024
В настоящее время онлайн-знакомства стали неотъемлемой частью социального взаимодействия. Многие люди задаются вопросом, стоит ли заводить знакомства в онлайн режиме, особенно с учетом специфики отношений и ожиданий. Есть преимущества и недоста...
08 июня 2024
Здоров'я серця і взагалі кардіологія є дуже важливими для загального благополуччя людини. Серцево-судинні захворювання (ССЗ) є однією з провідних причин смертності у світі. У зв'язку з цим виникає питання: чи потрібно проходити кард...
31 мая 2024
В современном мире, где медицинская сфера стремительно развивается и наращивает свои возможности, оказание качественной медицинской помощи включает в себя не только лечение, но и обеспечение безопасности и комфорта пациентов во время транспортировки....
30 мая 2024
В современном мире многие мужчины сталкиваются с вопросом о необходимости постоянных отношений. Распространены различные точки зрения: кто-то утверждает, что постоянные отношения приносят стабильность и удовлетворение, в то время как другие с...
Все заметки

Який килим вибрати в зал

27 июня 2024

Килими не виходять з моди - вони просто змінюють «місце дислокації»! Зараз дизайнерський килим прийнято стелити на підлогу вітальні. Він здатний створити колірний акцент, зонувати приміщення, утеплити підлогу. Який килим краще купити в зал, радять дизайнери.

Синтетика або натуральне волокно: вибираємо за матеріалом
Раніше килими робили з вовни або шовку, вважаючи ознакою розкоші. Завдяки винаходу синтетики, сучасний килим такий же теплий, красивий, як століття тому, але більш доступний.

Натуральні матеріали:

Овеча вовна. Вовняний виріб - це дорога класика. Він теплий, надійний, з еластичним ворсом, не вигоряє під сонцем. Прослужить до 50 років. Недоліки - швидко брудниться, боїться цвілі, молі. Виробники навчилися справлятися з цим, просочуючи волокно речовинами проти молі, бруду, грибка.

Шовк. Дорогий ефектний матеріал. Його тчуть з волокон, які створюють метелики шовкопряда. Такий настінний килим міцний, еластичний, делікатний на дотик, з красивою блискучою поверхнею. Шовк придатний, щоб нанести витончений візерунок, тому результат роботи нагадує художнє полотно. Недолік - здатність линяти, вицвітати.

Віскоза. Матеріал штучний, але виготовляється з продуктів переробки хвойної деревини, тому його відносять до натуральних. За властивостями він схожий на шовк - тонкий, блискучий, м'який. Довго служить, зберігає колір, не електризується, не протирається. Недолік - дуже сильно вбирає вологу.

Бавовна. Доступний гіпоалергенний матеріал. Він добре зігріває, проводить повітря, швидко чиститься. Недоліки - низькоеластичний, схильний м'ятися, деформуватися.

Джут. Екологічний матеріал з волокон, отриманих при обробці чагарників. Недорогий, міцний, стильний, але дає усадку при намоканні.

Синтетичні матеріали:

Поліамід (нейлон). Радує низькою вартістю, протипожежними властивостями, міцністю, яскравістю кольору, блискуче, пружністю. Такий килим швидко переться і сохне, не втрачає форму. Недоліки - вигоряє на сонці, електризується.

Поліпропілен. Гладенька поверхня невимоглива до догляду, відмінно протистоїть бруду. Недолік - низька зносостійкість, термін служби до 5 років.

Хіт-сет. Міцний, легкий, довговічний, не вигоряє, не боїться молі і грибка, антистатичний. Недоліки - мнеться, є ризик загоряння.

Поліефір (акрил). Нагадує вовняний естетичністю, довговічністю. М'який, легкий, не схильний до деформації, легко чиститься. Стійкий до вогню, сонячних променів. Недолік - висока електризованість.

Покриття з дорогих натуральних матеріалів не рекомендується купувати, якщо ви використовуєте вітальню як кімнату для сну, якщо у вас є діти, тварини. У цьому випадку підійде практично будь-який синтетичний палас.

Як вибрати килим у вітальню: визначаємося з формою, розміром, розташуванням
Умовно за габаритами підлогові покриття діляться на 3 категорії:

маленькі (3 кв.м.), стандартні габарити до 1.5х2 м;

середні (3-6 кв. м.), стандартні пропорції 2х3 м;

великі (від 6 кв. м.), звичайні розміри 3х4 м, 3х5 м.

Великі паласи укладають по центру кімнати, а маленькі здатні маркувати потрібні зони приміщення, доповнювати декор яскравими колірними акцентами.

Потрібний розмір визначають за допомогою кольорової стрічки - нею потрібно викласти приблизний контур бажаного покриття. Цей дизайнерський прийом дозволить зрозуміти, чи підійде майбутня покупка до приміщення.

Форм килима багато - від класичного прямокутника до багатокутника, трикутника, «плями». Який килим краще виглядатиме у вітальні за формою? Спочатку з'ясуйте, якого ефекту ви хочете досягти. Наприклад, довга доріжка «витягне» приміщення у довжину, кругла підстилка дозволить зменшити занадто просторий зал.

Однотонна модель на всю площу візуально збільшить кімнату. Круглі варіації дозволять розставити акценти, прямокутні або квадратні виділять зону відпочинку у дивана. Під журнальний столик краще придбати килимок, що імітує форму меблів.

У маленькому приміщенні найкраще виглядатиме покриття на всю підлогу, а просторий зал дає можливість «гратися» з формами, розмірами як вам завгодно.

Важливо: Незалежно від габаритів, розміщуйте покриття так, щоб у всіх, хто сидить. обидві ноги виявилися на ньому.

Правильне розташування килимка в вітальні допоможе досягти потрібного візуального ефекту. Зазвичай його стелять поблизу від диванної групи. Поширених варіантів розташування існує три:

між м'якими меблями, не заходячи під неї (можливо, під столом);

по всій зоні м'яких меблів, наполовину заходячи під диванну зону;

по всій зоні м'яких меблів, виходячи за її межі, доходячи до всіх стін.

Ці варіанти розміщення найбільш популярні, але ви можете втілити свою оригінальну ідею.

Як працювати з кольором: поєднуємо колірні рішення і принти
Вибираєте, в якому стилі оформити килим для вітальні, що краще - світлий або темний, доповнений візерунками або однотонний? Спростити завдання можна, заздалегідь визначивши колірну схему поєднання з інтер'єром.

Неконтрастна схема передбачає, що палас гармоніюватиме із загальним колоритом обстановки, зливаючись з ним. Хороша для створення затишку, спокійної атмосфери.

Контрастна схема передбачає яскравий контраст із загальним фоном. Використовується, якщо потрібно чітко виділити певну зону.

До чого «прив'язати» колір підлогового покриття:

До забарвлення меблів (але різних відтінків). Наприклад, на світло-сірому паласі добре виглядатиме темно-сірий диван. Покриття також може відрізнятися візерунком, фактурою (гладенький шкіряний диван і високий ворс виглядають затишно, стильно).

До забарвлення меблів, що стоять поряд (по контрасту). Червоний диван плюс чорне покриття, чорне крісло плюс білий килим - такі поєднання дуже ефектні.

До кольору підлоги (по контрасту). Наприклад, на жовтій підлозі добре виглядатиме синє покриття, з бежевою підлогою - шоколадне.

До кольору стін або штор. Візерунок може гармоніювати з їхнім візерунком, але не в точності повторювати. Підберіть геометричні, абстрактні, флористичні принти.

До яскравої колірної плями. Можна «підтримати» картини, світильники, пуфи.

Багатобарвні східні моделі, прикрашені малюнком, - дуже помітні, вони роблять інтер'єр виразним, але вимагають достатнього простору, меблевої оббивки стриманих відтінків. Не «переборщіть» з великою кількістю фактур і принтів!

У килима з орнаментом є базовий тон - фоновий, або колір найбільшого елемента. Підбираючи поєднання, враховуйте саме цей відтінок.

В кімнату, яка виходить вікнами на північ, краще купити модель теплого відтінку. Невелике приміщення візуально розширить світла підстилка холодних тонів без візерунків, а модель теплого кольору - зменшить. Великі візерунки - табу для квартир-малогабариток, такий дизайн гарний тільки на великому просторі.

Цікаво: У тренді моделі з бляклими візерунками, наче вицвілими на сонці. Їх купують для віталень з антикварними або мінималістичними меблями.

Який килим постелити на підлогу в зал: вибираємо по стилю
Килим необхідно вибирати під стиль інтер'єру вітальні кімнати. Дизайнери пропонують ряд перевірених часом рішень.

До модерного інтер'єру рекомендується купити квадратний або прямокутний палас. Вибирайте моделі стриманого забарвлення, при необхідності прикрашені авангардним або геометричним візерунком.

Вінтажні меблі та антикварні дрібниці добре доповнить покриття зі світлого текстилю з флористичним візерунком - квіти, ягоди.

Класика «любить» килими, доповнені сюжетними візерунками, бароковими орнаментами, абстрактними східними мотивами, квітковими арабесками. Зверніть увагу на класичні французькі різновиди - вони зараз в тренді. Бажані кольори - бежевий, бурштиновий, золотистий, коричневий.

Будинок в стилі прованс доречно доповнити «зістареним» покриттям підлоги з натуральних матеріалів. Відповідні забарвлення - беж, пісок, відтінки кави і кориці, троянда, мох і трава, лаванда. Вибирайте моделі, прикрашені флористичними візерунками.

Інтер'єр хайтек вимагає однотонних покриттів, виконаних в холодній, нейтральній колірній гамі.

Універсальний стиль мінімалізм сумісний практично з будь-якими килимами - головне, щоб в їхньому декорі не було надлишку квітів і візерунків. 1-2 основні кольори, простий непомітний принт - кращий вибір.

Скандинавський стиль найкраще підкреслити текстильним покриттям в чорно-білій гамі. Допустимі також сірий і бежевий кольори.

Отже, тепер ви знаєте, який килим постелити на підлогу в зал. Не забувайте - будь-яке правило привабливе саме своїми винятками. Творіть, експериментуйте - можливо, у вас вийде створити новий тренд в дизайні інтер'єру!

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

29 июня 2024

Металлический сайдинг – это современный облицовочный материал, изготовленный из стального или алюминиевого листа, который обрабатывается специальными покрытиями для повышения долговечности и эстетической привлекательности. Этот материал использует...

28 июня 2024

Проводите багато часу на дивані або відпочиваєте на ньому тільки зрідка? Якість спального місця буде впливати на ваше здоров'я. Правильний матрац допоможе відпочити, відновити сили. Неправильний здатен зіпсувати настрій, «под...

27 июня 2024

Будь-який диван з тканини краще зчищати обережно - неправильно обраний спосіб чистки здатен зіпсувати оббивку або сильніше забруднити волокна.

Перед початком процедури протестуйте будь-який засіб на прихованих...

27 июня 2024

Килими не виходять з моди - вони просто змінюють «місце дислокації»! Зараз дизайнерський килим прийнято стелити на підлогу вітальні. Він здатний створити колірний акцент, зонувати приміщення, утеплити підлогу. Який кили...

25 июня 2024

Вибираючи диван, який служитиме вам для нічного відпочинку, пам'ятайте - для такої мети придатна не кожна модель. На якому дивані найкраще спати, що вибрати для дому?

Умови комфортного сну на дивані
Що б ...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия