loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

29 июня 2024
Пелетні пальники є сучасними пристроями для спалювання біомаси у вигляді пелет, які забезпечують високу ефективність та екологічність опалення. Цей вид опалювальних приладів стає все більш популярним серед приватних домовласників, так і в промислових...
29 июня 2024
IT-послуги відіграють ключову роль у сучасній економіці, забезпечуючи підтримку та розвиток бізнесу у різних сферах. В Україні, зокрема у таких великих містах, як Харків та Київ, IT-індустрія активно розвивається, пропонуючи широкий спектр послуг, зо...
20 июня 2024
Кішка може використовувати диван як дряпку, а собака – прийняти меблі за велику іграшку та із задоволенням їх жувати. Усі улюбленці, що линяють, залишатимуть на оббивці шерсть. Не варто забувати про «пахучі мітки» і «подаруноч...
18 июня 2024
В настоящее время онлайн-знакомства стали неотъемлемой частью социального взаимодействия. Многие люди задаются вопросом, стоит ли заводить знакомства в онлайн режиме, особенно с учетом специфики отношений и ожиданий. Есть преимущества и недоста...
08 июня 2024
Здоров'я серця і взагалі кардіологія є дуже важливими для загального благополуччя людини. Серцево-судинні захворювання (ССЗ) є однією з провідних причин смертності у світі. У зв'язку з цим виникає питання: чи потрібно проходити кард...
31 мая 2024
В современном мире, где медицинская сфера стремительно развивается и наращивает свои возможности, оказание качественной медицинской помощи включает в себя не только лечение, но и обеспечение безопасности и комфорта пациентов во время транспортировки....
30 мая 2024
В современном мире многие мужчины сталкиваются с вопросом о необходимости постоянных отношений. Распространены различные точки зрения: кто-то утверждает, что постоянные отношения приносят стабильность и удовлетворение, в то время как другие с...
Все заметки

Який диван вибрати: Єврокнижка

02 июля 2024

Чому Єврокнижка - один з найпопулярніших розкладних диванів? При великому виборі на ринку попит на неї незмінно високий. Дізнайтеся, чому цей варіант продовжують купувати і з задоволенням використовувати.

Особливості конструкції
Розкладні дивани - практичне доповнення інтер'єру. Вони можуть «працювати» і як посадочні місця, і як ліжко. Механізм трансформації додається до найрізноманітніших диванів - прямих, кутових, великих, маленьких, дорогих, дешевих. Дивани Єврокнижка - одне з найбільш вдалих рішень в будь-якій категорії.

Ця модель розкладного механізму:

може вбудовуватися в дивани будь-якого розміру, дизайну;
проста за конструкцією, тому міцна і надійна;
розбирається, збирається за допомогою пари рухів;
підходить для гостьових диванів і щоденного сну;
робить спальне місце не довшим, а ширшим;
комплектується великим ящиком під постільну білизну;
не вимагає частого обслуговування;
витримує вагу до 240 кг.
Механізм розрахований на 25 000 циклів. Тобто він може розкладатися і складатися щодня вранці і ввечері більше 15 років.

На великий список переваг є своя «ложка дьогтю» - конструкція заснована на викатних роликах. Це неоднозначний мінус. Механізм із викатними роликами коштує дешевше, ніж поршневий. Але він менш міцний. Згодом, якщо його не змащувати, при розкладанні з'являться скрипи. Роликовий механізм вимагає більше зусиль для розкладання, але принцип дії єврокнижки робить різницю не дуже помітною. У цього механізму є один однозначний мінус - при трансформації меблі потрібно відсовувати від стіни.

Що таке Єврокнижка
Класичний диван Єврокнижка – що це, з чого він складається? У складеному вигляді меблі виглядають як диван із прямою спинкою, широкими підлокітниками. У них немає знімних подушок. Меблі не стоять на високих ніжках - між ними і підлогою практично немає місця, присутні два однакових м'яких елемента - сидіння і спинка.

Функціональний компонент складається з двох однакових частин, що кріпляться до висувної частини дивана петлями. До кожної частини входить рама на шести роликах, пружина і синхронізатори. Механізм кріпиться до нерухомої частини каркаса, висувного елементу. Як розсовується диван Єврокнижка після установки механізму:

сидіння дивана викочується вперед (якщо на колесах) або висувається (якщо на ніжках);
спинка опускається «обличчям вниз, вперед» на простір, що звільнився.
Зміна положень в два етапи доступна дорослим і дітям - встановлювати меблі з таким механізмом можна навіть в дитячій кімнаті.

Збирається виріб в зворотному порядку. Спочатку піднімається сидіння, потім ховається висувний елемент. Якщо він на ніжках, доведеться докласти трохи зусиль, щоб підняти його. Модель на коліщатках заховати легше.

Чим відрізняється від інших диванів
Назва «Єврокнижка» - відсилка до «попередньої версії», тобто дивана-книжки. На перший погляд, вони дуже схожі. Але при найближчому розгляді збігів в конструкції знайдеться небагато. Чим диван Єврокнижка відрізняється від Книжки:

спальне місце рівне;
в рази легше розкласти, скласти;
спинка, сидіння не скріплені між собою;
висувну частину не потрібно піднімати, потім опускати;
в розкладеному вигляді є каркасний бортик між стіною і користувачем.
Крім зовнішньої схожості в складеному стані, у Книжки і Єврокнижки всього два збіги. Обидва механізми прості, обидва вимагають відсувати диван від стіни.

Книжка відноситься до розкладних диванів, а її «апгрейд» - до викотних. Вона має багато спільного з Дельфіном, Тахтою, Пумою, Пантографом. У них теж є незалежна висувна частина.

Коли вигідно купувати
Єврокнижка - найкращий з бюджетних трансформаційних механізмів. За зручністю використання, універсальністю вона «обставляє» Седафлекс, Французьку розкладачку. Коли постає питання, який диван вибрати, Єврокнижка завжди виявляється серед найімовірніших варіантів.

Не кожна Єврокнижка - то, що вам потрібно. При її купівлі потрібно простежити за якістю оббивки, наповнювача. Оббивка повинна бути міцною. Частини виробу при трансформації тертимуться одна об одну - важливо, щоб в цих місцях оббивка зберігала свіжий вигляд. «Небезпечні зони», на які припадає найінтенсивніший вплив, - це бічні сторони підстави і спинки.

Щоб спати було зручно, наповнювач повинен включати пружинний блок. Незалежний пружинний блок з анатомічним ефектом - найкращий вибір для щоденного сну. У гостьовому дивані можна використовувати дешевші пружини Боннель. Поверх пружин повинен бути пом'якшувальний шар формованого пінополіуретану.

Розмір приміщення для цього виду трансформації не дуже важливий. Розкладання відбувається не в довжину, а в ширину. Довжина спального місця така ж, як довжина виробу - вона не нарощується. Після розкладання збільшиться його ширина. Схожий ефект дає трансформація з механізмом Дельфін в кутових диванах. Розкладання в ширину дозволяє ставити диван Єврокнижку перед будь-якими предметами, які ви не хочете рухати.

Найкраще вибирати довгу тримісну модель, пряму або кутову. Кутовий диван забезпечить найбільше спальне місце, а прямий буде простіше вписати в інтер'єр. Диван простий в конструкції і легкий. Це дозволить вибрати великий виріб з якісної тканини. Ціна буде прийнятною. Якщо вам потрібен недорогий, довговічний диван для сну, обов'язково зверніть увагу на Єврокнижку.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

04 июля 2024

Невелика кімната типової квартири, що служить одночасно вітальнею і спальнею, може виявитися просторою і затишною. Раціонально організувати простір допоможуть правильно підібрані м'які меблі.

Критерії вибору

02 июля 2024

Чому Єврокнижка - один з найпопулярніших розкладних диванів? При великому виборі на ринку попит на неї незмінно високий. Дізнайтеся, чому цей варіант продовжують купувати і з задоволенням використовувати.

Особ...

01 июля 2024

В последние годы упаковочные материалы стали неотъемлемой частью современного рынка, играя ключевую роль в логистике, маркетинге и сохранении продуктов. В 2024 году наблюдаются значительные изменения в этом секторе, обусловленные инновациями, экол...

29 июня 2024

Металлический сайдинг – это современный облицовочный материал, изготовленный из стального или алюминиевого листа, который обрабатывается специальными покрытиями для повышения долговечности и эстетической привлекательности. Этот материал использует...

28 июня 2024

Проводите багато часу на дивані або відпочиваєте на ньому тільки зрідка? Якість спального місця буде впливати на ваше здоров'я. Правильний матрац допоможе відпочити, відновити сили. Неправильний здатен зіпсувати настрій, «под...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия