loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

29 июня 2024
Пелетні пальники є сучасними пристроями для спалювання біомаси у вигляді пелет, які забезпечують високу ефективність та екологічність опалення. Цей вид опалювальних приладів стає все більш популярним серед приватних домовласників, так і в промислових...
29 июня 2024
IT-послуги відіграють ключову роль у сучасній економіці, забезпечуючи підтримку та розвиток бізнесу у різних сферах. В Україні, зокрема у таких великих містах, як Харків та Київ, IT-індустрія активно розвивається, пропонуючи широкий спектр послуг, зо...
20 июня 2024
Кішка може використовувати диван як дряпку, а собака – прийняти меблі за велику іграшку та із задоволенням їх жувати. Усі улюбленці, що линяють, залишатимуть на оббивці шерсть. Не варто забувати про «пахучі мітки» і «подаруноч...
18 июня 2024
В настоящее время онлайн-знакомства стали неотъемлемой частью социального взаимодействия. Многие люди задаются вопросом, стоит ли заводить знакомства в онлайн режиме, особенно с учетом специфики отношений и ожиданий. Есть преимущества и недоста...
08 июня 2024
Здоров'я серця і взагалі кардіологія є дуже важливими для загального благополуччя людини. Серцево-судинні захворювання (ССЗ) є однією з провідних причин смертності у світі. У зв'язку з цим виникає питання: чи потрібно проходити кард...
31 мая 2024
В современном мире, где медицинская сфера стремительно развивается и наращивает свои возможности, оказание качественной медицинской помощи включает в себя не только лечение, но и обеспечение безопасности и комфорта пациентов во время транспортировки....
30 мая 2024
В современном мире многие мужчины сталкиваются с вопросом о необходимости постоянных отношений. Распространены различные точки зрения: кто-то утверждает, что постоянные отношения приносят стабильность и удовлетворение, в то время как другие с...
Все заметки

Як вибрати диван для маленької кімнати

04 июля 2024

Невелика кімната типової квартири, що служить одночасно вітальнею і спальнею, може виявитися просторою і затишною. Раціонально організувати простір допоможуть правильно підібрані м'які меблі.

Критерії вибору
Купуючи маленькі дивани, враховуйте правила оформлення малогабаритних приміщень. Виграшний для такого простору стиль мінімалізм, оскільки навіть незначна деталь здатна створити ефект захаращеності. Який диван підійде в маленьку кімнату і не перевантажить інтер'єр?

Прямий диван. Класичний вибір для малогабаритки - багатофункціональний, займає мінімум місця. Його можна поставити в ніші, біля короткої стіни, біля вікна. Вибирайте високу спинку, якщо хочете розташувати меблі близ стіни, низьку - коло вікна. Пряма модифікація надасть можливість зонувати приміщення.

Кутовий диван. Г-або П-образна форма хороші, якщо в квартирі живуть більше 2 осіб - вони дають 3-4 посадочних місця плюс простору площу для сну. Поставивши меблі для відпочинку в кут, ви звільните центр кімнати, отримаєте велику зону для спілкування, позбавите вітальню перевантаження кріслами, стільцями.

Критерії вибору м'яких меблів для малогабаритної квартири:

Механізм трансформації. Вирішуючи, як вибрати диван для невеликої кімнати, де ви спатимете, спілкуватиметеся і працюватимете, виберіть трансформер. Це найбільш функціональний варіант. Надійними, простими, зручними на кожен день вважаються єврокнижка, акордеон, дельфін, пума. Їх легко розкласти в тісному житлі. Короб для білизни заощадить ще трохи місця, спростить зберігання. Можете придбати одно- або двоспальний модульний диван, що складається з рухомих блоків. Блоки можна роз'єднувати, об'єднувати, експериментуючи з формами.
Оббивка. Вибирайте сумішеві тканини, що не бояться вологи, фізичних ушкоджень, пилу. Якщо у вас є вихованці, купите диван з оббивкою «антикіготь».
Забарвлення. Зупиніть вибір на однотонних меблях непомітного світлого кольору - беж, пісочному, сірому, світло-зеленому, сіро-блакитному.
Безпека і зручність. Щоб не травмуватися, вибирайте конструкцію з м'якими підлокітниками. Для комфортного сну придбайте модель з ортопедичним спальним місцем (наприклад, блоком з незалежними пружинами).
У правильному дивані поєднуються корисність і компактність - маленькі приміщення вимогливі до кожної деталі обстановки.

Місця для дивана
Щоб точно визначити, який диван поставити в маленьку кімнату, перед покупкою заміряйте місце, відведене для виробу. Від цього залежить розмір покупки. Виміряйте також дверний проріз - інакше доведеться повертати меблі в магазин тому, що вони не пройшли в двері.

Як правильно розмістити софу в маленькій кімнаті:

на стику зон сну і роботи/спілкування - для оптимізації вузького приміщення;
«лицем» до стіни, а до торця приставити письмовий стіл - для зонування;
«лицем» до телевізора або каміна (на відстані від 2 метрів) - для затишної зони відпочинку.
Повномірний прямий або кутовий диван ставиться біля довгої стіни, компактний – близько короткої стіни або в ніші. Варіант установки коло вікна заощадить місце біля стіни для іншого предмета. Але якщо під вікном проходить батарея, це не найкраще місце для меблів - вони розсихатимуться, псуватимуться. Безкаркасну (особливо модульну) модель можна поставити і посеред кімнати.

Пам'ятайте: в невеликій кімнаті м'які меблі не повинні бути центром інтер'єру, інакше вони візуально «з'їдять» вільний простір.

Відстань між усіма предметами умеблювання має становити мінімум 80 см, щоб можна було без перешкод рухатися по кімнаті. Не закривайте диваном вихід.

Помилки при виборі
Чи впевнені ви, що точно знаєте, як вибрати диван у маленьку кімнату? Вибір часто буває помилковим. Щоб уникнути розчарувань, дізнайтеся про найпоширеніші помилки:

Вибираючи модель в інтернет-магазині, не покладайтеся лише на картинку. Віддайте перевагу продавцям, які мають шоу-руми. Там ви зможете випробувати сидіння, оцінити оббивку, тестувати механізм розкладання. Допоможе також функція доповненої реальності, що дозволяє «спроектувати» меблі в вашу кімнату через мобільний додаток.
Не купуйте дивани занадто темних або яскравих кольорів, з великим або занадто дрібним малюнком. Такі забарвлення підкреслять маленький розмір кімнати.
Не зупиняйте вибір на моделях нестандартної форми, з великою кількістю прикрас і «фішок» на кшталт вбудованого бару. На малому просторі вигоди таких форм і функцій втрачаються.
Не купуйте шкіряний диван - на ньому не завжди зручно сидіти і спати. Зупиніться на варіантах із тканини.
Не впускайте можливості проконсультуватися з менеджерами.
Не намагайтеся заощадити. Дешеві меблі не будуть служити довго і бездоганно.
Досвідчені покупці рекомендують вибрати продавця і бренд з хорошими відгуками. Спробуйте скористатися порадами мережі, а краще поговоріть із рідними і друзями, які недавно купували меблі. У них можна подивитися дивани «вживу», якщо шоу-руми вам недоступні.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

06 июля 2024

Вибір розкладного дивана - складний процес, в якому потрібно враховувати кожну деталь. Значення має все - від кольору оббивки до матеріалу, з якого зроблений корпус. Але розкладний механізм - одна з найважливіших речей. Від нього з...

04 июля 2024

Невелика кімната типової квартири, що служить одночасно вітальнею і спальнею, може виявитися просторою і затишною. Раціонально організувати простір допоможуть правильно підібрані м'які меблі.

Критерії вибору

02 июля 2024

Чому Єврокнижка - один з найпопулярніших розкладних диванів? При великому виборі на ринку попит на неї незмінно високий. Дізнайтеся, чому цей варіант продовжують купувати і з задоволенням використовувати.

Особ...

01 июля 2024

В последние годы упаковочные материалы стали неотъемлемой частью современного рынка, играя ключевую роль в логистике, маркетинге и сохранении продуктов. В 2024 году наблюдаются значительные изменения в этом секторе, обусловленные инновациями, экол...

29 июня 2024

Металлический сайдинг – это современный облицовочный материал, изготовленный из стального или алюминиевого листа, который обрабатывается специальными покрытиями для повышения долговечности и эстетической привлекательности. Этот материал использует...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия