loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
28 августа 2024
Виниловые пластинки, которые в свое время являлись символом современной музыки, снова переживают этап возрождения. Сегодня они занимают важное место в мире аудиофильства и коллекционирования благодаря своему уникальному качеству звучания и ст...
25 августа 2024
Запасні частини – суттєва стаття витрат кожного власника автотранспорту. Рано чи пізно, але в будь-якій машині щось виходить з ладу та потребує заміни. Це твердження є характерним й для вантажного автомобіля. Причому, навіть більшою мірою, адже для в...
19 августа 2024
Модерн, або як його ще називають Ар Нуво (від французького "Art Nouveau"), є одним із найбільш виразних та впізнаваних художніх стилів кінця XIX — початку XX століття. Цей стиль охопив архітектуру, живопис, декоративне мистецтво, дизайн інтер...
19 августа 2024
Купить бассейн в землю от компании ModernPools, обладателя премии "Выбор потребителя" Компания ModernPools утвердилась как ведущий специалист в строительстве бассейнов в Украине и заслужила престижную награду "Выбор потребителя". Это свидетельству...
16 августа 2024
Житло в зеленому кварталі: Майбутнє сталого розвитку у містах України У сучасному світі, де питання екології та сталого розвитку набирають дедалі більшої ваги, концепція «зеленого кварталу» стає все популярнішою. У містах України, зокрема в Хм...
Все заметки

Як вибрати диван акордеон: всі переваги, недоліки, особливості

23 июля 2024

Пора вибирати новий розкладний диван? Диван-акордеон - компактні меблі, з яких виходить просторе і рівне спальне місце. Дізнайтеся, в чому сильні і слабкі сторони акордеона - можливо, це саме той варіант, який ви шукаєте.

Особливості зовнішнього вигляду
Вивчаючи диван акордеон, ви напевно звернули увагу на незвичайну назву. Механізм названий так за особливий тип трансформації. У складеному вигляді спальне місце дивана схожий на гармошку музичного інструмента.

Спинка такого дивана складається з двох третин його матраца - окремої спинки в конструкції немає. Це важливо - розклавши акордеон, ви втрачаєте теплу «прокладку» між собою і стіною. Щоб не застудитися, краще повісити на стіну килим або утеплити її іншими способами.

Остання третина матраца йде на сидіння. До неї прикріплені опорні ніжки, на які стає розкладене спальне місце. Знизу може бути білизняний ящик, але це не обов'язково.

Візуально визначити такі меблі просто. Як виглядає диван акордеон:

розміри невеликі - зазвичай на два посадкових місця;
місце під сидінням закрито опорою, на яку стає висувна частина;
в складеному вигляді у дивана глибока м'яка спинка, «зібрана» з 2 шарів матраца;
в розібраному вигляді над спальним місцем піднімаються тільки підлокітники - спинка опускається повністю.
Спинка завжди буде прямою - дизайнери намагаються надати меблям індивідуальність за допомогою підлокітників. Вони можуть бути:

м'якими або твердими;
прямими або вигнутими;
суцільними або збірними;
з одного матеріалу або скомпонованими.
Стиль акордеонів сучасний - поставити такі меблі можна практично в будь-який інтер'єр.

Особливості конструкції
Акордеон - простий механізм. Прикладати зусилля для його трансформації майже не доведеться. Як складати диван акордеон:

трохи підніміть крайню частину матраца;
натисніть на її опору, засуньте конструкцію до корпусу;
рухайте матрац до клацання.
Не потрібно низько нагинатися - спальне місце залишається на комфортній висоті. Розкладати теж не складно:

підійміть сидіння - повинно пролунати клацання;
потягніть матрац на себе - він випрямиться повністю і опуститься на опору.
У чому перевага такого механізму:

розкласти і скласти може навіть дитина;
проста конструкція дуже міцна, надійна;
акордеон підходить для інтенсивної експлуатації.
Велике навантаження - не проблема для акордеона. А рівне спальне місце забезпечить правильне положення тіла під час сну - ви будете добре відпочивати, висипатися.

Порівняння та рекомендації
Викочуваний диван - найближчий аналог акордеона. Вони відносяться до одного цінового сегменту, відрізняються невеликими розмірами, схоже розкладаються. Який диван краще - акордеон або викочуваний? Викочувана модель відрізняється:

наявністю спинки;
нижчим спальним місцем;
складанням матраца в сидіння.
Обидва види меблів не варто брати, якщо підлогове покриття легко пошкодити. Опори і ніжки частин, що висуваються, можуть залишити подряпини. Зустрічаються моделі з ніжками на коліщатках - у них немає таких обмежень по використанню.

Диван акордеон буде трохи менший аналогічного викочуваного за глибиною. Його простіше розбирати - у викочуваного доведеться додатково згортати і розгортати матрац. Від інших моделей акордеон відрізняється оптимальною комбінацією ціни і комфорту. Відгуки про нього позитивні навіть після багаторічного використання.

Правила вибору
Вибирайте меблі під свою кімнату і потреби - модні тенденції в розрахунок краще не брати. Тренди змінюються швидко, а меблі залишиться з вами надовго. При їхньому виборі потрібно спиратися на комфорт, практичність, відповідність інтер'єру. Як вибрати диван акордеон:

За габаритами. Порахуйте, скільки простору ви готові виділити. Пам'ятайте, меблі не варто розташовувати впритул до батареї - це може пошкодити каркас, наповнювач, оббивку.
За довжиною спального місця. Виміряйте довжину матраца обраного виробу. Коли ви поставите його в кімнату, між краєм матраца і стіною повинен залишатися прохід. Його оптимальна ширина - від 40 см.
За матеріалами. На каркаси бюджетних меблів зазвичай йде ДСП, а для дорогих виробів використовується натуральне дерево. Якщо ви купуєте виріб надовго, можна вибрати другий варіант. А дитячі меблі «на виріст» не повинні коштувати дорого - їм цілком вистачить звичайного каркаса.
За оббивкою. Оббивні матеріали вибирайте з прицілом на міцність, простоту догляду. Якщо відповідного варіанту немає, доведеться зшити або купити пару захисних чохлів.
За жорсткістю матраца. Жорсткість вибирати просто - достатньо сісти, лягти на зібраний диван. Його сидіння - один шар матраца, на якому ви будете відпочивати.
За додатковими можливостями. До них відносяться ніші в підлокітниках, коліщатка, білизняні ящики.
За кольором. Великі меблі бувають помітним колірним акцентом. Щоб новий елемент не порушував гармонію, підберіть його відтінок за допомогою дизайнерського кольорового кола. Або знайдіть готовий набір кольорів в інтернеті.
Щоб не промахнутися з дизайном, уважно вивчіть кімнату, в якій стоятиме диван. Зверніть увагу на переважаючі форми - лінії нових меблів повинні бути такими ж. Наприклад, в хай-теку багато прямих кутів - до цього стилю не підійде елемент з плавними формами.

Огляд недоліків
Акордеон не ідеальний. У нього є свої мінуси, які здатні серйозно ускладнити вам життя:

Немає окремої спинки - вона повністю використовується при розкладанні. Ви не зможете влаштуватися в положенні напівлежачи - доведеться підкладати під спину подушки. А ще доведеться знімати подушки, одяг - все, що зазвичай складається на спинку.
Відсутність коліщаток. Опора висувної частини може подряпати підлогу або протерти килим.
Згодом з'являться скрипи. Щоб неприємні звуки не з'явились, профілактично змащуйте всі металеві частини.
Потрібно багато простору. У складеному вигляді диван невеликий - це може ввести в оману. Спальне місце вийде дуже габаритним - потрібно ретельно виміряти меблі, кімнату перед покупкою.
Якщо наповнювач недостатньо жорсткий або м'який, це можна виправити. Накиньте зверху топпер - тонкий матрац, який зробить спальне місце ідеальним.

Прості, зручні, сучасні меблі - ось що таке диван акордеон. Йому знайдеться місце в маленькій спальні, гостьовій кімнаті, вітальні або дитячій. Механізм акордеон без проблем розкладатиметься і складатиметься - з ним впорається навіть дитина.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

07 сентября 2024

При створенні інтер'єру в будинку не завжди може підійти те, що вважається модним, так як певний колір може створювати вплив на психіку людини. Можна сказати, у кольору є власна енергетика. Тому важливо вибирати такі фарби і відтін...

05 сентября 2024

Каміни володіють дивовижною здатністю – збирати і зігрівати біля себе всю сім'ю. І зовсім не важливо де він знаходиться – в заміському будинку або в квартирі, вітальня з його появою відразу перетворюється, обстановка ст...

05 сентября 2024

Оргстекло, также известное как акриловое стекло или плексиглас, становится все более популярным материалом в архитектурном дизайне. Благодаря своим уникальным свойствам, таким как легкость, прозрачность и высокая прочность, о...

04 сентября 2024

Щоб кухня була функціональною, стильною і комфортною, потрібно уважно і серйозно поставитися до підбору кухонних меблевих предметів, основними елементами яких, безумовно ж, є стіл і стільці. Можна замість стільців купити табуретки,...

03 сентября 2024

Дзеркало є не тільки необхідним аксесуаром, а й одним з найбільш важливих і основних елементів для декорування інтер'єру приміщення. Вдало підібравши дзеркало, можна повністю перетворити кімнату без застосування інших декоративних ...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия