loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
28 августа 2024
Виниловые пластинки, которые в свое время являлись символом современной музыки, снова переживают этап возрождения. Сегодня они занимают важное место в мире аудиофильства и коллекционирования благодаря своему уникальному качеству звучания и ст...
25 августа 2024
Запасні частини – суттєва стаття витрат кожного власника автотранспорту. Рано чи пізно, але в будь-якій машині щось виходить з ладу та потребує заміни. Це твердження є характерним й для вантажного автомобіля. Причому, навіть більшою мірою, адже для в...
19 августа 2024
Модерн, або як його ще називають Ар Нуво (від французького "Art Nouveau"), є одним із найбільш виразних та впізнаваних художніх стилів кінця XIX — початку XX століття. Цей стиль охопив архітектуру, живопис, декоративне мистецтво, дизайн інтер...
19 августа 2024
Купить бассейн в землю от компании ModernPools, обладателя премии "Выбор потребителя" Компания ModernPools утвердилась как ведущий специалист в строительстве бассейнов в Украине и заслужила престижную награду "Выбор потребителя". Это свидетельству...
16 августа 2024
Житло в зеленому кварталі: Майбутнє сталого розвитку у містах України У сучасному світі, де питання екології та сталого розвитку набирають дедалі більшої ваги, концепція «зеленого кварталу» стає все популярнішою. У містах України, зокрема в Хм...
Все заметки

Вибір дивана для офісу: правила, поради, основні помилки

25 июля 2024

Хочете, щоб дизайн офісу приємно вражав, надихаючи успішно працювати? У бізнесі немає дрібниць - правильно підібрані м'які меблі зроблять робоче місце комфортним і красивим. Місце відпочинку, очікування, сну, обіднього перекусу - ось чим може стати диван на робочому місці. Головне - підшукати потрібні форму, стиль і матеріали.

Навіщо потрібен диван для офісу
Потрібно зручно влаштувати кілька людей? Для цього ідеально підійде офісний диван. Він увібрав кращі риси крісел і стільців: відрізняється великою щільністю зручних посадочних місць, займаючи відносно небагато простору. Установка таких меблів в офісі важлива для:

Репутації, іміджу. Офісний диван - ще один вдалий спосіб показати співробітникам, клієнтам і партнерам свою турботу, увагу. Працівник компанії або відвідувач з комфортом влаштується на зручних меблях. А його підсвідомість додасть бонусів «в скарбничку» привабливого образу фірми. Звичайно, меблі не дадуть бізнесу «ривка в стратосферу», але допоможуть сформувати, закріпити позитивні асоціації.
Продуктивності праці. Комфортний відпочинок співробітників дуже важливий. Зручні, стильні офісні дивани допомагають скинути фізичне напруження, отримати додатковий заряд бадьорості на весь день.
Згадайте походи в ресторани, перукарні, торгові центри - чим вищий клас закладу, тим зручніші і більші встановлені там посадочні місця. А в інтернеті популярні збірки зображень з найцікавішими рішеннями кімнат відпочинку в офісах відомих компаній. Наприклад, диван як в офісі Гугл шукали вже більше мільйона разів!

На що звернути увагу: базові рекомендації
Меблі повинні вписуватися в інтер'єр - це перше правило їхнього підбору. Від навколишнього оточення залежить все - дизайн, колір, матеріал, навіть вартість того, що ви купуєте. Який диван купити в офіс - питання призначення цільового приміщення:

Кабінет. Керівник запрошує візитера розміститися на м'якому солідному шкіряному дивані - це класика, що вселяє довіру.
Приймальна, вестибюль. Практичний прямий диван з високим сидінням - оптимальне рішення для місць очікування. На них зручно сідати, легко вставати - навіть літні відвідувачі і люди з обмеженими фізичними можливостями відчуватимуть турботу.
Переговорна. Сюди знадобиться щось на зразок обстановки для кабінету, холу. Не занадто глибокі меблі - зручні, але такі, що настроюють на продуктивну роботу, а не на сон.
Кімната відпочинку. Просторий м'який диван, на якому можна затишно влаштуватися (і навіть виспатися) - те, що оцінить кожен співробітник.
Кухня. Класичний куточок, що легко відмивається, не всмоктуючи запахи - звичний варіант для місця готування, обіду, святкових застіль.
Найкрутіші дивани в офіс - тематичні, що перегукуються з родом діяльності компанії. Меблі повинні бути досить цікавими, при цьому повинні поєднуватися з навколишнім простором. Домігшись цього, ви витримаєте єдиний нестандартний стиль, який стане візитною карткою підприємства.

Розміри, розташування, дизайн
Розмір меблів диктують обсяги доступного простору - чим його більше, тим крупнішим може бути виріб. Якщо офіс невеликий, посадочні місця прийнято розташовувати біля стін, в кутах. Якщо досить просторий, тоді функціонал меблів поповнюється через зонування. Меблями візуально відокремлюються ділянки кімнати - вона «дробиться» на затишні компактні сегменти, якими психологічно зручно користуватися.

Вибір форми залежить від стилю приміщення. Огляньте кімнату - які типи ліній в ній переважають? Якщо в пріоритеті прямі лінії, гострі кути, підберіть меблі без переваги округлих форм. Велика кількість декоративних елементів не завжди доречна. Якщо ви використовуєте стиль хай-тек, гранж, лофт і подібні, складна конструкція з обробкою в стилі рококо не вписуватиметься органічно в інтер'єр.

Диван може бути:

монолітний - з нерозбірним каркасом;
модульний - його частини можна з'єднувати в будь-яких комбінаціях.
Вибирати цільну або модульну конструкцію - залежить від потреб користувачів.

Що робити з кольором? Озбройтеся незмінним помічником професійних дизайнерів - колірним кругом. Або знайдіть в інтернеті готові гармонійні поєднання. Порівняйте кольори інтер'єру з вибраними палітрами, додайте відсутні відтінки за допомогою дивана і доповнень до нього - накидок, подушок, пуфів.

Матеріали, наповнювачі, оббивка
Розібралися з забарвленням, дизайном? Саме час продовжувати вибір дивана для офіса - переходити до його конструкції, начинки, зовнішнього шару. Каркас меблів зазвичай роблять з:

ДСП;
дерева;
металу.

Натуральна деревина (наприклад, дуб) - довговічний елегантний матеріал з єдиним недоліком - коштує дорожче за більшість інших матеріалів. Металеві частини каркаса міцні, служать багато років, особливо якщо покрити їх емаллю. Вийде непроникний захист від води, вогкості. Емальовану поверхню дуже легко чистити - досить протерти вологою тканиною. ДСП - не найкращий декоративний матеріал, але зазвичай він ховається під оббивкою. Зате його відрізняють низькі вартість, вага.

Який наповнювач дивана вам потрібен, від чого залежить його м'якість, товщина? В офісі не варто встановлювати занадто м'які меблі - жорсткі, середньожорсткі сидіння теж бувають зручними. Наповнювач повинен бути щільним, пружним, розрахованим на тривалу інтенсивну експлуатацію. Дизайнери радять вибрати пружинні блоки, вкриті зверху шаром ППУ або іншого пом'якшуючого матеріалу.

Підбираючи оббивні матеріали, зупиніться на тих, які не вимагають особливого догляду, не бояться ушкоджень. Підійдуть: шкіра, екошкіра, міцна тканина з захисним просоченням. Ідеальний матеріал - стійкий до вологи, стирання, вигоряння, продавлювання, забруднень. Його очищення і ремонт повинні бути швидкими, легкими, без демонтажу оббивки, відправки меблів в ремонт. Не вартий уваги верхній шар, на який пішов вельвет без просочення або замша. Якщо оббивка не витримує критики, хорошим вибором будуть захисні чохли. Якщо сидіння потрібно пом'якшити, в чохол вшивається шар ППУ.

Помилки, яких не варто допускати
Пам'ятайте про основні помилки, які можуть звести нанівець всі зусилля по вибору підходящого виробу. Які вироби не потрібно купувати в офіс:

Розкладні. Навряд чи на робочому місці кілька людей захочуть спати на одному дивані (і знайдуть на це час). Широкого кутового дивана вистачить, щоб на ньому розмістився один співробітник.
Із вбираючою оббивкою. Використовувати такі меблі в місцях з сильними запахами, небезпекою бризок, інших забруднень - погана ідея.
Із ніжною оббивкою. Вона може бути привабливою, м'якою на дотик, але швидко витреться. Матеріал з такими властивостями невиправдано завищить ціну виробу.
Такі, що вибиваються з стилю, палітри. Незвичайний акцент важливий в дизайні, але не перестарайтеся, інакше диван ризикує стати «білою вороною» інтер'єру.
Тепер ви знаєте, як вибрати офісний диван. Відведіть день на дослідження дизайну офісу, підбір меблів під нього. Витрачений час окупиться. Стильний сучасний вигляд офісу надасть позитивний ефект на всіх відвідувачів, співробітників. Будь-який гість, клієнт або робітник отримає гідний рівень комфорту, а також естетичне задоволення від продуманого інтер'єру.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

07 сентября 2024

При створенні інтер'єру в будинку не завжди може підійти те, що вважається модним, так як певний колір може створювати вплив на психіку людини. Можна сказати, у кольору є власна енергетика. Тому важливо вибирати такі фарби і відтін...

05 сентября 2024

Каміни володіють дивовижною здатністю – збирати і зігрівати біля себе всю сім'ю. І зовсім не важливо де він знаходиться – в заміському будинку або в квартирі, вітальня з його появою відразу перетворюється, обстановка ст...

05 сентября 2024

Оргстекло, также известное как акриловое стекло или плексиглас, становится все более популярным материалом в архитектурном дизайне. Благодаря своим уникальным свойствам, таким как легкость, прозрачность и высокая прочность, о...

04 сентября 2024

Щоб кухня була функціональною, стильною і комфортною, потрібно уважно і серйозно поставитися до підбору кухонних меблевих предметів, основними елементами яких, безумовно ж, є стіл і стільці. Можна замість стільців купити табуретки,...

03 сентября 2024

Дзеркало є не тільки необхідним аксесуаром, а й одним з найбільш важливих і основних елементів для декорування інтер'єру приміщення. Вдало підібравши дзеркало, можна повністю перетворити кімнату без застосування інших декоративних ...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия