loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

03 октября 2024
Измерители параметров электрической сети — это устройства, которые позволяют отслеживать и контролировать различные характеристики электрических цепей, такие как напряжение, ток, частоту и мощность. Эти приборы https://ukrspecavtomat.com.ua/&nb...
29 сентября 2024
Модульное железобетонное укрытие от BM Beton: Современные решения для безопасности и надежности Модные железобетонные укрытия — это решение, отвечающее требованиям современного строительства и обеспечивающее надежную защиту для людей и имущества. ...
28 сентября 2024
Сучасні технології постачання гарячої води пропонують безліч рішень для дому, одним із яких є slim-бойлери. Ці пристрої набувають популярності завдяки своїм компактним розмірам та стильному дизайну, що дозволяє їм легко вписатися навіть у нев...
25 сентября 2024
Німеччина вже тривалий час є привабливою країною для працевлаштування багатьох іноземців, зокрема й українців. Високий рівень життя, розвинута економіка, соціальні гарантії та стабільність роблять цю країну одним із головних напрямків для трудо...
12 сентября 2024
Вибір ігрової приставки може бути складним завданням, адже сучасний ринок пропонує широкий спектр моделей з різними характеристиками та можливостями. Щоб допомогти вам у цьому, розглянемо основні параметри, на які слід звернути увагу, а також...
06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
Все заметки

Популярні різновиди журнальних столів. Як використовувати їх в інтер'єрі?

29 июля 2024

Журнальний столик до дивану - елегантна і практична деталь інтер'єру. Його можна використовувати для обідів, чаювання, хобі, настільних ігор, зберігання пультів, різних гаджетів, які повинні бути під рукою. Які випускаються журнальні столики, який підійде саме вам?

Відмінні особливості
Спочатку журнальні столики використовувалися для того, щоб класти на них свіжу пресу, а згодом - підшивки газет, журналів. Місцем розміщення була вітальня, встановлювалися вони поруч з диваном або кріслами. Сучасний функціонал таких меблів збільшився - компактні столи прийнято використовувати для ігор, роботи, прийому їжі, зберігання інтер'єрних дрібниць, гаджетів.

Слідом за зміною функціоналу змінився дизайн. Тепер меблі вражають великим вибором форм і конструкцій, цікавим декором, широкою колірною палітрою і різноманітністю матеріалів.

Головна ознака - традиційна висота журнального столика 40-50 см. Цим параметром меблі зобов'язані знаменитому багатофункціональному столику за авторством архітектора Ле Корбюзьє. Зараз пропонуються варіанти висотою 10-60 см. Однак класичний параметр залишається популярним, оскільки відповідає актуальним пропорціям м'яких меблів. Довжина столика може бути довільною.

Типи за конструкцією
Журнальні столики конструктивно поділяються на базові типи:

Класичний. Ставився вдома або в громадському місці, куди можна було приходити для читання свіжої преси. Використовується для зберігання гаджетів, дрібної техніки. Конструкцію доповнює друга стільниця, полиці або висувний ящик.
Кавовий. Столик на одній опорі, на який ставили каву. Кавові столики прикрашають кімнату, на них ставлять букети, фоторамки, статуетки. За формою частіше круглий або овальний, розмірами поступається класичній моделі, виконує декоративну функцію.
Міні-обідній стіл. Варіант для тих, хто любить дивитися телевізор, одночасно приймаючи їжу. Такі обідні столи компактніші за стандартні кухонні меблі, можуть мати одну або кілька опор.
Трансформер. Акуратний столик з простим механізмом розкладки. Розміри журнального столика в складеному стані можна назвати мініатюрними. Трансформери - відмінний вибір для гостинних господарів, дружних сімей, а також власників однокімнатних квартир.
Модульний. Своєрідний варіант трансформера. Модульні столи складаються зі взаємно доповнюваних частин, які можна розібрати і зібрати.
Колодиванний. Цей вид столу можна присунути впритул до дивана - нижня частина зручно розташується під сидінням, а стільниця - над сидінням.
Отоманка. Столик в м'якій оббивці, використовується як підставка для ніг або предметів. Оббивку отоманки підбирають під диван.
Під час вибору столу враховуйте звички користувача, стиль, габарити приміщення.
 
Типи за матеріалом
Визначальна характеристика столу - матеріал, з якого зроблений предмет меблів:

Деревина. Дорогий матеріал, що дозволяє надати столикові будь-яку форму, декорувати різьбленням. Дерево відрізняється красивою текстурою, виграшно виглядають дуб, горіх. Варіанти дешевше - ДСП, МДФ. Рекомендується для стилів класика, ретро, ​​мінімалізм, кантрі.
Метал. Суперміцний варіант, добре переносить механічні дії. Рекомендоване місце для нього - кімната в стилі мінімалізм, хайтек.
Скло. Загартована стільниця міцністю не поступається металу. Скляний стіл цікавий завдяки прозорості - крізь верхню прозору стільницю можна розгледіти візерунок нижньої полиці або красиву текстуру підлогового килима. Популярні в інтер'єрах лофт, мінімалізм, ар-нуво, хай-тек, модерн.
Шкіра і шкірзамінник. Гарний, солідний вибір, проте вимагає особливої ​​турботи. Зазвичай так декорують стільниці, а у оттоманок - конструкцію цілком.
Штучний і натуральний камінь. Матеріали підвищеної міцності, не бояться вологи, перепадів температур, подряпин. Меблі виходять вишуканими, але важкими, встановлюються в сучасних і в ретро інтер'єрах.
Пластик (ПВХ, акрил). Виріб виходить легким, міцним, йому можна надати будь-яку форму, колір. Застосовується у всіх типах інтер'єрів (рідше в класиці).
Часто дизайнери поєднують різну сировину - наприклад, дерево з пластиком, скло з металом. Звертайте особливу увагу на якість кріплень.

Типи за формою і габаритами
При виборі форми враховуйте розміри приміщення. Журнальні столи можуть мати такі обриси:

Квадрат або прямокутник. Класичні обриси для будь-яких інтер'єрів, особливо рекомендуються для невеликих кімнат. Такий стіл завжди можна наблизити до стіни або поставити в куток, звільняючи простір.
Коло. Круглий журнальний стіл найчастіше грає роль декору, поєднується з меблями плавних обрисів. Прикрашає просторе приміщення, ставиться між кріслами або по центру кімнати.
Овал. Овальний журнальний столик може використовуватися для чаювань, зберігання предметів, на нього можна ставити інтер'єрні дрібниці. Не підійде хіба що для роботи - на ньому не дуже зручно розташовуватися з ноутбуком.
Незвичайні форми популярні в будь-яких стилях - від хай-тека і лофту до ренесансу і ампіру. Такий столик відразу робиться «родзинкою» інтер'єру.
Низький широкий стіл ідеально підійде для зберігання техніки, літератури. Високий місткий варіант можна використовувати як обідній, високий з невеликою стільницею - як елемент декору.

Столик дозволяє підкоригувати форму приміщення. Овальний або прямокутний предмет, розташований поперек кімнати, візуально звужує її, а вздовж - розширює. Круглі або квадратні моделі використовують для зонування.

Типи за дизайном
Залежно від стилю, в якому виконаний журнальний столик, його можна встановлювати в інтер'єрах:

Класика. Ознаки: симетрія, витончений декор (різьблення, інкрустація, розпис).
Прованс. Ознаки: пастельні кольори, витонченість форм, романтичний декор.
Мінімалізм. Ознаки: будь-який матеріал і колір, лаконічна форма.
Модерн. Ознаки: поєднання розкоші матеріалу і простоти форм, складний вишуканий декор.
Авангард. Ознаки: оригінальні форми, геометрія, колірні контрасти, пластик, метал.
Колір столика також зобов'язаний відповідати художній концепції простору:

Природні текстури шкіри, дерева, лози, каменю, а також чорний, сірий і білий кольори використовуються в інтер'єрах шеббі шик, кантрі, прованс, класика, модерн.
Яскраві (можливо «кислотні») забарвлення гарні в авангардних інтер'єрах - ф'южн або поп-арт. Використовуйте контрастні поєднання, приклад - яскраво-червоний стіл близько білого дивана.
Відтінки металу плюс білий і чорний кольори - оптимальний варіант для приміщення в стилі лофт і хайтек. Комбінуйте з тканинами, деревиною, шкірою.
Призначення кімнати також відіграє помітну роль у виборі журнального столика. У кабінеті або вітальні стане в нагоді висока стійка модель, на якій можна розташувати частування. Біля ліжка традиційно ставляться квадратні або трикутні компактні столи. У передпокої стіл може служити для розміщення сумок, пошти.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

17 октября 2024

Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і добро...

16 октября 2024

Основний список речей, які не можна робити з шафами-купе:
Не відкривайте і не закривайте дверцята надто різко.
Уникайте відкритого контакту шафи з сильно нагрітими предметами.
Не дряпайте поверхні шафи.
Слідкуйт...

15 октября 2024

Передпокої часто порівнюють з візитною карткою, і не дивно: адже це перше місце, куди потрапляють відвідувачі, і часто саме по цьому приміщенню можна скласти думку про будинок в цілому. Створення їх інтер'єру - не таке проста справ...

14 октября 2024

Диван для вітальні - елементарний та природний предмет меблів. Адже вітальня і призначена для того, щоби там влаштовувати посиденьки, приймати друзів, відпочивати, дивитися телевізор, розмовляти. Навряд чи якісь інші меблі можуть у...

12 октября 2024

Багато покупців купують для своїх квартир і заміських будинків корпусні меблі. І вони замислюються про те, як зберегти надовго їх первісний вигляд, адже цей елемент інтер'єру купується не на один тиждень. Тому і виникає питання, як...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия