loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

03 октября 2024
Измерители параметров электрической сети — это устройства, которые позволяют отслеживать и контролировать различные характеристики электрических цепей, такие как напряжение, ток, частоту и мощность. Эти приборы https://ukrspecavtomat.com.ua/&nb...
29 сентября 2024
Модульное железобетонное укрытие от BM Beton: Современные решения для безопасности и надежности Модные железобетонные укрытия — это решение, отвечающее требованиям современного строительства и обеспечивающее надежную защиту для людей и имущества. ...
28 сентября 2024
Сучасні технології постачання гарячої води пропонують безліч рішень для дому, одним із яких є slim-бойлери. Ці пристрої набувають популярності завдяки своїм компактним розмірам та стильному дизайну, що дозволяє їм легко вписатися навіть у нев...
25 сентября 2024
Німеччина вже тривалий час є привабливою країною для працевлаштування багатьох іноземців, зокрема й українців. Високий рівень життя, розвинута економіка, соціальні гарантії та стабільність роблять цю країну одним із головних напрямків для трудо...
12 сентября 2024
Вибір ігрової приставки може бути складним завданням, адже сучасний ринок пропонує широкий спектр моделей з різними характеристиками та можливостями. Щоб допомогти вам у цьому, розглянемо основні параметри, на які слід звернути увагу, а також...
06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
Все заметки

Вибір дивана для щоденного сну. Як відпочивати з гарантованим комфортом

30 июля 2024

Власникам невеликих квартир доводиться поєднувати вітальню і спальню. В таких умовах дуже важливо правильно підібрати поверхню для нічного відпочинку. Який купити диван для сну на кожен день - залежить від декількох факторів.

Механізми м'яких меблів, які підходять для щоденного сну
Використання кімнати в режимі «вітальня-спальня» передбачає покупку меблів, що трансформуються. Механізмів трансформації відомо більше десятка, але не всі вони гарантують солодкий сон. Дивани для щоденного сну повинні бути рівними, м'якими і просторими. Який механізм дивана кращий для щоденного сну - виберіть з 5 моделей:

Єврокнижка або пантограф. Головна перевага - простота перетворення. Механізм розкладається парою простих рухів: потягніть до себе сидіння,а в нішу, що звільнилася, покладіть спинку. Виходить рівне просторе ліжко без перепадів. Система надійна, ніші для зберігання економлять простір.
Акордеон. Розгортається як складки музичного інструменту. Компактний в складеному вигляді, в розкладеному дає власникові рівний простір для нічного відпочинку. Оптимальний вибір сімейної пари, може вмістити 2-3 дітей. Недолік – під час трансформації дряпає підлогу опорними елементами.
Пума. Трансформація запускається одним рухом. Підніміть сидіння - воно висунеться самостійно, на його місце автоматично стане внутрішньокорпусна частина конструкції. Рухомий фрагмент не подряпає покриття для підлоги. Недолік - білизняну нішу включають тільки до кутових модифікацій.
Викочування. Розкласти такий компактний диван просто: викотіть сидіння, відкиньте подушку на внутрішню секцію. Плюс - просторий спальний «плацдарм», мінус - ризик пошкодити підлогу.
Можна використовувати також кутовий диван для сну Дельфін. Він легко розкладається і витримує велику вагу. Недолік - відчутні стики, але їх легко перекрити тонким матрацом топпером.
 
Які бувають наповнювачі дивана для щоденного сну
Зверніть особливу увагу на наповнення меблів - поролон, синтепон або блок пружин.

Поролон (ППУ). Пружний матеріал, примітний екологічністю і особливою пористою структурою, яка приймає форму тіла і швидко вирівнюється. Дозволяє отримати м'яку рівну поверхню, довго не деформується. Не викликає алергії, не накопичує пилу, вологи.
Синтепон. Нетканий «повітряний» наповнювач, що відрізняється екологічною чистотою, гіпоалергенність, високим рівнем терморегуляції. Матеріал забезпечує хорошу вентиляцію, не затримує вологу, пил.
Гнутоклеєна ламельна основа під матрацом - важливий елемент комфорту, який збільшує міцність спальної поверхні. Ламелі - горизонтальні дерев'яні планки, закріплені на каркасі на відстані 5-8 см один від одного. Вони приймають на себе навантаження, амортизують, підвищують вентиляцію матраца, допомагають усувати пил, вологу.
Пружинний блок. Забезпечує здоровий сон і ортопедичний ефект, рівномірно розподіляючи вагу людини по всій поверхні місця під час нічного відпочинку. Може бути залежним і незалежним.
Надійні наповнювачі із сталевих пружин перетворюють спальне місце дивана на ортопедичне, відповідне анатомії тіла сплячої людини. Визначити, як вибрати диван для щоденного сну, допоможе знання особливостей кожного з 2 типів.

Залежний пружинний блок: відмінності, плюси, мінуси
Залежний (Bonnel) блок використовується на меблевих виробництвах більше 150 років. Недорогий тип наповнювача, в порівнянні з незалежним. У блоці міститься багато (100-150 штук на 1 кв.м) двоконусних пружин на 4 або 5 витків. Пружини послідовно з'єднані і закріплені на загальній рамці. Прогресивна жорсткість конструкції (чим більший тиск на пружини, тим вищий опір) забезпечить пружність поверхні. На тиск «відгукуються» відразу всі пружини, прогинаючись під вагою користувача.

Переваги:

підтримує тіло в зручному розслабленому стані;
витримує велику вагу - 120-180 кг;
рівномірно розподіляє навантаження;
добре вентилюється;
служить 15 років;
недорого коштує.
У той же час Боннель не підходить двом людям з великою різницею у вазі. Залежна конструкція створює ефект гамака: «провалюється» в бік більш важкого з пари і відчутно коливається при русі. Така особливість обумовлюється зчепленням пружин з каркасом.

Крім того, з часом Bonnel продавлюється і може почати скрипіти. Щоб уникнути виробники посилюють наповнювач блоками з ППУ.
 
Незалежний пружинний блок: як працює, чим відрізняється
Ортопедичний блок незалежно з'єднаних пружин (Pocket Spring) - розробка кінця ХХ століття. Він дорожче ніж Боннель, але цьому є пояснення. Конструкція складається з 265-1000 пружин на 1 кв.м. Кожен сталевий виток поміщений в мішечок з нетканого матеріалу (спанбонду). Ці мішечки зшиті між собою, так що пружини об'єднуються тільки чохлами. Тиск на певну ділянку такого блоку викликатиме реакцію тільки тих пружин, на які припадає вага. Таким чином, користувач, розташовуючись на ліжку ортопедично і анатомічно правильно, спатиме з максимальним комфортом.

Переваги:

термін служби 12-20 років;
знижує ризик виникнення проблем з хребтом;
індивідуальна підтримка, анатомічно правильне положення тіла;
підходить парам, у яких солідна (більше 20 кг) різниця у вазі.
Єдиний мінус Покет Спрінг - висока ціна. Однак вона окупається спокійним сном, здоров'ям хребта, відсутністю перешкод - як би ви не крутилися уві сні, другий сплячий на дивані не відчує коливань.

Як визначити відповідні габарити дивана
Якого розміру має бути зручне спальне місце дивана? Розмір кімнати диктує «правила гри». Диван повинен вписуватися в приміщення в розкладеному вигляді. При цьому повинен зберігатися хоча б один вільний підхід до спального місця. В ідеалі, диван не повинен заважати пройти в іншу частину кімнати. Щоб зберегти меблі чистими, не пошкодити їх, краще не ставити диван поблизу від працюючих батарей, інших опалювальних приладів, великих об'єктів, кімнатних рослин.

Визначивши доступний обсяг, можна підібрати спальне місце. «Диванні» розміри діляться на ті ж категорії, що у ліжок - полуторні, одинарні, подвійні і т.д. Увага! У кожного розміру може бути кілька значень. Це означає, що стандартних розмірів, наприклад, полуторних спальних місць може бути 2 або 3.

Як визначити комфортний розмір спального простору? Виміряйте свій ріст, додайте до цього значення 30 см. Від краю дивана до спинки має зберігатися відстань не менше 15 см. Щоб спати удвох, зарезервуйте спальне місце не менше 140 см шириною.

Каркас і ящики для зберігання: вибирайте надійність
Визначаючи, який диван краще для сну, не обійдіть увагою його каркас. Основа м'яких меблів повинна бути міцною, стійкою.

Найкраще купити диван з каркасом з натуральної деревини, однак цей матеріал дорогий, серйозно ускладнює конструкцію. Сучасні варіанти ДСП і МДФ практично не поступаються дереву довговічністю і надійністю. Головне, щоб матеріал основи був ламінованим - це подовжує термін служби, запобігає можливість шкідливих випарів.

Важливо: перед тим як купити диван, перевірте якість збірки вузлів, точність їх підгонки, надійність кріплень.

У кімнаті, яка використовується як вітальня і спальня, важливо заощадити побільше простору. У цьому допоможуть м'які меблі з ящиками, в яких зберігається постільна білизна. Найбільш місткими ящиками комплектують диван-єврокнижку.

Оббивна тканина для дивана-ліжка: надійність плюс краса
Диван, розташований у вітальні, зобов'язаний стильно виглядати і довго зберігати «свіжість». За зовнішній вигляд м'яких меблів відповідає оббивна тканина - її потрібно підбирати вдумливо, з пристрастю.

Для спальні-вітальні потрібен якісний гарний матеріал, показник стирання якого буде вище середнього. Зносостійкість оббивки вказується виробником і визначається в циклах Мартиндейла.

Вибирайте тканину, в характеристиках якій вказані:

15-20 тис.циклів - основна оббивка домашніх м'яких меблів;
21-30 тис.циклів - оббивка меблів, використовуваних з високою інтенсивністю.
Які види тканин найкраще відповідають поставленому завданню:

Жакард. Тканина з високою щільністю і красивим складним плетінням ниток. Тривалий час зберігає колір і малюнок. Мінус - досить слизька, постільна білизна може «з'їхати».
Шеніл. М'яке приємне на дотик полотно, виткане з «пухнастих» ниток. Сталий до пошкоджень, практично не вигоряє.
Велюр. М'яка оксамитова тканина. Відмінно вентилюється, довго тримає форму, радує різноманітністю відтінків. Недолік - плями з такої тканини вивести проблематично.
Флок. Красиве м'яке полотно, не вигоряє під променями сонця, успішно протистоїть пилу, волозі, бруду, шерсті, не боїться кігтів домашніх вихованців. Недолік - швидко вбирає запахи.
Мікрофібра. Приємна щільна тканина. Не електризується, ефектно виглядає.
Найбільш стійкими вважаються тканини з тефлоновим просоченням. Служать багато років, не приваблюють домашніх тварин, легко «розлучаються» з плямами. У догляді безпроблемні - досить просто пропилососити.

Вибираємо настрій: найкраще забарвлення для вітальні-спальні
Забарвлення дивана для кімнати, в якій ви постійно перебуваєте, потрібно вибирати обережно. Зокрема, активний червоний колір здатний викликати збудження і проблеми з засипанням.

Найкращі кольори для дивана-ліжка:

Бежевий, коричневий. Непомітні теплі тони роблять кімнату затишною.
Сірий. Нейтральний відтінок, відповідний до будь-якого дизайну.
Жовтий. Позитивний відтінок без агресії, для хорошого настрою.
Зелений. Природний заспокійливий колір, розслабляє, створює комфорт.
Синій. Колір спокою, умиротворення, медитації. Гарний для сну.
Рожевий. Пудрові та попелясті відтінки для «домашнього» настрою.
Вибираючи меблі, на яких ви відпочиватимете постійно, не соромтеся бути прискіпливими. Від якості дивана-ліжка залежить якість сну і життя в цілому.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

17 октября 2024

Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і добро...

16 октября 2024

Основний список речей, які не можна робити з шафами-купе:
Не відкривайте і не закривайте дверцята надто різко.
Уникайте відкритого контакту шафи з сильно нагрітими предметами.
Не дряпайте поверхні шафи.
Слідкуйт...

15 октября 2024

Передпокої часто порівнюють з візитною карткою, і не дивно: адже це перше місце, куди потрапляють відвідувачі, і часто саме по цьому приміщенню можна скласти думку про будинок в цілому. Створення їх інтер'єру - не таке проста справ...

14 октября 2024

Диван для вітальні - елементарний та природний предмет меблів. Адже вітальня і призначена для того, щоби там влаштовувати посиденьки, приймати друзів, відпочивати, дивитися телевізор, розмовляти. Навряд чи якісь інші меблі можуть у...

12 октября 2024

Багато покупців купують для своїх квартир і заміських будинків корпусні меблі. І вони замислюються про те, як зберегти надовго їх первісний вигляд, адже цей елемент інтер'єру купується не на один тиждень. Тому і виникає питання, як...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия