loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

03 октября 2024
Измерители параметров электрической сети — это устройства, которые позволяют отслеживать и контролировать различные характеристики электрических цепей, такие как напряжение, ток, частоту и мощность. Эти приборы https://ukrspecavtomat.com.ua/&nb...
29 сентября 2024
Модульное железобетонное укрытие от BM Beton: Современные решения для безопасности и надежности Модные железобетонные укрытия — это решение, отвечающее требованиям современного строительства и обеспечивающее надежную защиту для людей и имущества. ...
28 сентября 2024
Сучасні технології постачання гарячої води пропонують безліч рішень для дому, одним із яких є slim-бойлери. Ці пристрої набувають популярності завдяки своїм компактним розмірам та стильному дизайну, що дозволяє їм легко вписатися навіть у нев...
25 сентября 2024
Німеччина вже тривалий час є привабливою країною для працевлаштування багатьох іноземців, зокрема й українців. Високий рівень життя, розвинута економіка, соціальні гарантії та стабільність роблять цю країну одним із головних напрямків для трудо...
12 сентября 2024
Вибір ігрової приставки може бути складним завданням, адже сучасний ринок пропонує широкий спектр моделей з різними характеристиками та можливостями. Щоб допомогти вам у цьому, розглянемо основні параметри, на які слід звернути увагу, а також...
06 сентября 2024
Крепежные изделия – это неотъемлемая часть любой строительной, ремонтной или производственной деятельности. Они играют ключевую роль в соединении, скреплении и фиксации различных элементов конструкций, обеспечивая их прочность, долговечность ...
05 сентября 2024
Современная стоматология невозможно представить без дентальных рентгеновских аппаратов. Они играют ключевую роль в диагностике заболеваний зубов, корней и костной ткани, что позволяет стоматологам эффективно планировать лечение. Очевидно, что ...
Все заметки

Дитяча для хлопчика: ідеї та рішення по оформленню

01 августа 2024

Як оформити дитячу для хлопчика - щоб вона була затишною, стильною і комфортною для життя, немов крило від літака "Боїнг" і була при цьому сучасною? Ділимося ідеями і міркуваннями.

Дитяча кімната відрізняється за своїм функціоналом і стильовом рішенням від інших кімнат у квартирі або будинку - це абсолютно очевидно. Якщо ж мова йде про дитячу для хлопчика, то необхідно включати уяву на повну потужність - чим старша дитина, тим більша ймовірність того, що вимоги до дизайну будуть підвищеними.

Обраний стиль залежить від декількох параметрів: які розміри і форма приміщення, який бюджет, запланований на ремонт і облаштування, який вік дитини, коло його інтересів і переваг? Важливо пам'ятати при цьому, що обробка і меблювання повинні бути безпечними і екологічними - особливо, якщо це кімната для малюка.

Кольори краще яскраві, чисті і насичені - але при цьому вони не повинні дратувати психіку дитини і враховувати його темперамент і загальне кольорове рішення квартири.

Для кожного періоду, ясна річ, важливі різні пріоритети: спочатку малюк взагалі не в змозі сам вибирати, і оформлення кімнати - виключно на смак і уподобання батьків. Якщо батькам подобається вийшла кімната - то і дитина буде цілком щаслива.

У міру зростання у маленької людини будуть з'являтися власні заняття, він вибере заняття якоюсь творчістю і винайде тисячу нових ігор, полюбить певних героїв мультфільмів - і все це поступово буде відображатися на те, що конкретно знаходиться в його кімнаті.

Потім він почне вчитися, іграшки будуть витіснятися книгами і інструментами та навіть речами, назви яких багатьом дорослим ні про що не говорять, але підлітки стверджують, що це все виключно потрібні, корисні і взагалі дуже класні речі, без яких ніяк не обійтися - так що простіше вже повірити на слово. Герої мультфільмів поступово зміняться на рок-зірок або реп-ідолів - або хто там у них нині в моді?

Розберемо трохи докладніше кожен з вікових випадків - на чому варто зосередити більше уваги і якими конкретно способами вирішувати ту чи іншу задачу?

Далеко не всі діти мирно погоджуються проводити час у своїй власній кімнаті в дитинстві - та й мамі це часто не дуже зручно з точки зору догляду за малюком. Але якщо ваш випадок близький до ідеального, дитина весела та самостійна і є можливість відразу виділити йому окрему кімнату - це дуже здорово. Для маленьких хлопчиків частіше вибирають ніжні і пастельні тони - колір може бути абсолютно будь-яким: молочно-білий, світло-блакитний, розбілений зелений, відтінки охри або спокійного жовтого, акценти ж можуть бути як білими або темно-синіми, так і яскравими - наприклад, помаранчевими.

Декор у випадку з маленькими дітьми робиться за дуже простим правилам: він повинен бути виразним, простим, великим та легко митися в разі потреби. А ось меблям потрібно приділити найпильнішу увагу - вона повинна бути безпечною, в міру м'якою і пружною, легко чиститься. Наприклад як диван Marta, який вже пройшов перевірку на міцність у школі.

Те ж саме стосується покриття для підлоги або килима: дизайн може бути практично яким завгодно, набагато важливіше екологічні та гігієнічні якості. Системи зберігання найкраще робити без дверей - простір повинен бути відкритим, прозорим, затишним і комфортним для очей, тоді маляті буде в такій кімнаті добре і радісно.

В цей вік в людині починає формуватися особистість - він, можливо, і не буде так вже протестувати, якщо в його кімнаті залишаться ведмежата і слоники на стінах, що висять ще з дитячих часів - все ж від думки батьків він залежить досить сильно, але варто приготуватися до того, що він буде чітко висловлювати і свої власні смаки та запити.

У цьому віці вже потрібно доповнити обстановку пуфами, можливо, хтось із друзів захоче залишитися з ночівлею, загравшись (чому б і ні?). Так що і крісло-ліжко, виконана з якісних матеріалів , виявиться теж дуже до речі. В інші дні в ньому напевно буде дуже зручно сидіти з настільною грою, книжкою з яскравими картинками або з якимось дуже важливими хлоп'ячими заняттями. Та й просто обійматися з мамою - це все ще дитина, чуйна до ласки!

У цьому віці дошкільнята вже дуже багато часу приділяють активним ігорам, тому, якщо є можливість, краще всього встановити в кімнаті спортивний куточок - з драбинками, шведською стінкою, кільцями та іншими лазалками-весілками.

Тепер акцент все більше зміщується на заняття творчістю, іграми, активними видами розваг та, зрозуміло, навчанням - стало бути, необхідно зробити інтер'єр більш мужнім (підійде будь-який тематичне оформлення кімнати - про це нижче, але думка самої дитини обов'язково потрібно враховувати).

Комплект меблів обов'язково повинен доповнитись функціональним столом для занять, багато батьків вважають за краще в цей час замінити ліжко на повноцінний диван, на якому дитина може проводити час вдень і вільно спати вночі - часто розміри сучасних квартир не дозволяють поєднати і ліжко, і диван (що було б ідеально, звичайно - зони навчання і відпочинку краще розділяти і візуально, і функціонально), а проводити денний час на ліжку - з друзями, книжками чи іграми не дуже-то зручно, погодьтеся.

Багато батьків ласкаво називають приміщення сина-підлітка "синарник" - і цього, на жаль, майже нікому не вдається уникнути. Поради вони вже слухають одним вухом (в інше вилітає практично моментально), мають свої точні уявлення про прекрасне (про що ультимативно повідомляють ламким голосом) і рвуться робити дизайн кімнати самі (часто дуже дивними із загальноприйнятої точки зору способами). Або не звертають на нього ніякої уваги, тому що по самі по вуха занурені в інші речі.

Максимум, що можуть зробити батьки з майже дорослим сином - забезпечити його якісними меблями, яку легко мити і чистити, і набратися терпіння, щоб не падати в непритомність від чергової новаторської ідеї по новим дизайнерським тенденціям.

Якщо вам пощастило, і син прислухається до вашої думки і готовий до діалогу - що ж, тоді його варто розглядати як партнера в ухваленнях стилістичних рішень щодо його кімнати. Може бути навіть, він підкаже якийсь нетривіальний хід, який стане в нагоді і в інших приміщеннях будинку - чому ні?

Кімната підлітка часто буває оформлена в цілком дорослому брутальному, мінімалістському або футуристичному стилі - одна стіна або її частина можуть бути покриті графіті, зробленим самим підлітком або його креативними друзями.


Вибравши одну тему, дуже зручно шукати кольорове рішення і підбирати обстановку, залишаючись в заданих рамках. Найпопулярніші (і стильні) варіанти - нижче.

Морська тематика

Це, звичайно, синій і його відтінки - хто з хлопчаків не захоплюється морськими подорожами і піратськими пригодами? Текстиль з атрибутами у вигляді штурвалів або хвиль, фарбування стін у відповідні тони, принти на оббивці меблів або підлогове покриття, канати і штурвали, справжні або стилізовані, які можуть бути використані функціонально - все це доречно до досить дорослого віку маленького господаря кімнати.

Крім корабельної тематики це ще і світ підводних тварин, акваріум, мультяшні герої, які борознять моря-океани. Іноді батьки вибирають ліжко в формі корабля - але часом це виявляється не дуже зручно для тієї ж прибирання, по-перше, по-друге - захаращує простір, і, по-третє, може швидко набриднути, оскільки забирає у дитини законне право на творчість: якщо є вже готова форма, вигадувати і фантазувати вже нікуди, а хлопчаки часто із задоволенням будують справжні будинки і кораблі з усього, що попадеться під руку, на дивані або кріслі простої лаконічної форми.

Сад-город, джунглі-пустеля, зоопарк?

Флора і фауна в повному обсязі. Ця тема дозволяє застосовувати зображення тварин і птахів - і вибір величезний. Яскрава насичена палітра - тільки визначитеся з кліматичною зоною, фарби пустелі порядно відрізняються від буйства квітів в джунглях. Індіанці, карти на стіні, справжній вігвам або гамак, використання принтів - включити фантазію дуже і дуже просто.


Комікси і мультики

Тут логічніше запитати у самої дитини - так, кіт Леопольд, який "хлопці, давайте жити дружно" або Вовк з "Ну, постривай!" - прекрасні персонажі, ніхто не сперечається, але у вашого сина можуть бути свої власні - часто несподівані і незнайомі - герої і переваги. Подивіться мультфільм або погортайте комікс разом з дитиною (можна і дизайнера запросити) - стилістика відразу стане ясна.

Космос

Тут теж все зрозуміло - глибокий синій або чорний в якості основного кольору, цікаве підсвічування, незвичайне планування, футуризм і хай-так - в подібній кімнаті напевно не відмовилися б пожити і багато дорослих, давайте вже по-чесному. Блискучий метал, вигнуті лінії, округлі форми м'яких меблів.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

17 октября 2024

Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і добро...

16 октября 2024

Основний список речей, які не можна робити з шафами-купе:
Не відкривайте і не закривайте дверцята надто різко.
Уникайте відкритого контакту шафи з сильно нагрітими предметами.
Не дряпайте поверхні шафи.
Слідкуйт...

15 октября 2024

Передпокої часто порівнюють з візитною карткою, і не дивно: адже це перше місце, куди потрапляють відвідувачі, і часто саме по цьому приміщенню можна скласти думку про будинок в цілому. Створення їх інтер'єру - не таке проста справ...

14 октября 2024

Диван для вітальні - елементарний та природний предмет меблів. Адже вітальня і призначена для того, щоби там влаштовувати посиденьки, приймати друзів, відпочивати, дивитися телевізор, розмовляти. Навряд чи якісь інші меблі можуть у...

12 октября 2024

Багато покупців купують для своїх квартир і заміських будинків корпусні меблі. І вони замислюються про те, як зберегти надовго їх первісний вигляд, адже цей елемент інтер'єру купується не на один тиждень. Тому і виникає питання, як...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия