loading...
BRW в Киеве   БРВ в Киеве   Black red white в Киеве   Купить мебель БРВ BRW в Киеве   Помощь   О компании   Контакты   Доставка товара по Киеву и Украине  

loading....

Это интересно

26 марта 2024
Близькій людині, яка не відмовляє собі в елітному алкоголі, на день народження або інше свято можна подарувати віскі. Зазвичай такий презент готують чоловіку, зокрема другу. Широкий асортимент алкогольних напоїв від виробників зі світовим ім’ям ускла...
26 марта 2024
Центр Кріолорика – це спеціалізований медичний центр, який пропонує широкий спектр послуг з кріотерапії, включаючи лікування захворювань ЛОР-органів. Кріотерапія ЛОР-органів – це інноваційний метод лікування, який використовує рідкий азот для замо...
25 марта 2024
Заміна олії –процедура, яку потрібно виконувати кожні 5000 – 10000 км пробігу. Також доведеться використовувати обладнання для СТО, якщо ви помітили, що старе мастило вже не годиться. Нова олія має світлий колір. Якщо вона сильно потемніла або на щуп...
14 марта 2024
Автомобіль - це не просто транспортний засіб, а вираз індивідуальності та стилю свого власника. Сьогодні все більше власників автомобілів звертають увагу на тюнінг та стайлінг, щоб зробити свій авто більш естетично привабливим, функціональним т...
02 марта 2024
  Що таке СДУГ? Синдром дефіциту уваги та гіперактивності (СДУГ) – це нейробіологічний розлад, який впливає на увагу, імпульсивність та рівень активності дитини. СДУГ є одним з найпоширеніших нейробіологічних розладів у дитячому віці, що вражає...
26 февраля 2024
Заправка кондиціонера авто має проводитись регулярно. На цю мить, більшість виробників пропонують заправляти холодоагент в нові машини раз на 2 - 3 роки (але в жодному разі не рідше). Старі машини вимагають більшої уваги. Треба заправляти фреон прибл...
24 февраля 2024
Щоб зрозуміти, де потрібне встановлення труби-сендвіч димохідної з нержавіючої сталі, потрібно чітко розуміти, що собою являє ця конструкція. Техніка сендвіч передбачае розміщення однієї труби всередині іншої, яка більша діаметром. Просвіт може стано...
Все заметки

Комоди для спальні

04 марта 2022

Спальня — кімната, де панує затишок, в якій хочеться розслабитися та почуватися комфортно. Обстановка у спальні повинна створювати умови до спокійного відпочинку. Тому для неї рекомендується вибирати елегантні меблі, виконані з натуральних матеріалів у приємних кольорах. Навіщо потрібен комод у спальню, на що звернути увагу при виборі? Інтернет-магазин Рufetto готовий поділитися досвідом.

Варіанти комодів для спальні
Сучасний комод у спальню —- «спадкоємець» великої скрині, в котрих зберігалися одяг, прикраси та постільна білизна. За десятки років скрині сильно змінилися: конструкція стала витонченою та компактною, а висувні шухляди дали можливість швидко знаходити потрібну річ, не перекладаючи та не виймаючи їхній вміст.

Які бувають види комодів для спальні:

Класичний. Звична модель у вигляді прямокутника з кількома шухлядами — від 2 до 10-15, виконується у широкому діапазоні розмірів. Невисокі вузькі різновиди не надто місткі, однак здатні замінити журнальний столик або тумбу під ТБ. У широких і глибоких комодах можна зберігати постільну білизну, одяг, косметику, матеріали для рукоділля.

Купе. Модель нагадує класичні, але відрізняється комплектацією. Крім шухляд, вона оснащена дверцятами, що закриваються, за ними розташовуються просторі ніші та полиці.

Комод з дзеркалом. Може з успіхом замінити туалетний столик. У цьому випадку верхня шухляда відводиться під косметику та засоби догляду за собою.

Комод з надбудовою. Доповнюється згори відкритими або закритими полицями.

Меблі для зберігання частіше зустрічаються у стаціонарному варіанті. Однак зустрічаються й такі варіанти, як мобільні на коліщатках або навісні, що кріпляться на стіну. Зазвичай нестандартні комоди відрізняються невеликими габаритами.

Форми та розміри комодів
Представлені в каталозі Пуфетто комоди відрізняються великим вибором форм. Комод може бути:

Широкий (90-140 см). Така конструкція займає багато місця, тому використовується переважно в просторих спальнях.

Вузький (40-80 см). Вузькі комоди часто бувають високими, нагадують невеликі шафи. Вони комплектуються однаковими або різними за розміром шухлядами. Підходять для невеликих спалень, дозволяють компактно зберігати та швидко знаходити постільну та нижню білизну, косметику.

Довгий. Універсальна модель, що підходить для будь-якої кімнати. Надає багато місць для зберігання. На великій стільниці розміщуються фотографії, квіти, коробки з рукоділлям, світильники, декоративні дрібниці.

Кутовий. Практична форма, що дозволяє використовувати вільну площу приміщення з максимальною користю. Верх такого комода можна використовувати як стіл, туалетний столик, місце для предметів інтер'єру.

Радіальний. Комод із закругленими фасадами добре зонує приміщення, виконує естетичні та практичні завдання. Крім того, він дозволяє уникнути травм, що важливо, якщо в сім'ї є діти.

Розмір комода залежить від розмірів кімнати та від ваших потреб. Якщо потрібно багато місця для зберігання, варто вибирати максимально прості та місткі меблі. Комоди незвичайних форм виконують швидше декоративну функцію.

Перед тим як вибрати меблі для зберігання, виміряйте, скільки вільного місця в спальні можна відвести для них. Точно знати ширину важливо, якщо комод розташовуватиметься в ніші або між іншими предметами умеблювання.

Глибина важлива, щоб визначити місткість меблів і відстань від них до інших предметів (врахуйте, що шухляди висуватимуться, а дверцята — відкриватимуться). Цей параметр зазвичай становить від 30 до 60-70 см.

Середня висота комода становить 100-120 см, високі моделі досягають 160 см, а низькі, здатні замінити приліжкові тумби, — 60-90 см (врівень зі спальним місцем ліжка).

Матеріали виготовлення комодів
Сучасні комоди в спальню можуть виготовлятися практично з будь-яких матеріалів. Головне — надійність і довговічність всіх складових.

Натуральна деревина
Масив натурального дерева — один з найдорожчих матеріалів, але висока вартість окупається довговічністю та екологічністю. Меблі можуть виконуватися з м'яких (береза, сосна) або твердих порід деревини (дуб, бук, ясен). Комоди з дерева мають красиву текстуру, приємний натуральний колір, тому їх частіше не фарбують, а просто покривають лаком (прозорим або відтінковим).

Ротанг
Екзотичний матеріал ротанг являє собою висушені стебла тропічної рослини. Ротанг буває натуральним або штучним. Натуральний матеріал міцний, легкий, еластичний, відрізняється красивим теплим кольором, не вицвітає від сонячних променів. Штучний ротанг за міцністю перевершує природний: не пересихає, не розтріскується, на ньому не з'являються подряпини. Зазвичай з цієї сировини виготовляються красиві фасади комодів.

ДСП, МДФ
Сучасні екологічні матеріали виробляються методом гарячого пресування з деревних стружок і тирси. Вони доступні за ціною, легкі в обробці та невибагливі у догляді. Терміни служби меблів з ДСП і МДФ коливається між 7 і 12-15 роками. Такі комоди зазвичай ламінуються міцною плівкою, пофарбованою у трендові кольори або такою, що імітує текстуру дерева.

Пластик
Пластикові меблі — практичний варіант для дитячої кімнати, ванної, передпокої, або для дитячих садків, шкіл, рекреаційних або лікувальних установ. Комоди з пластика можуть мати будь-який розмір, колір і конструкцію, вони легкі, міцні, довговічні та безпечні для здоров'я. Велика перевага — бюджетна вартість.

Метал
З металу зазвичай виконуються каркаси та фурнітура комодів. Каркас буває внутрішній (для міцності) або зовнішній (зокрема, як елемент стилю). Моделі із зовнішнім металевим каркасом дуже популярні у брутальних стилях гранж і лофт. Фурнітура часто декорується хромуванням або забарвлюється в різні кольори.

Вироби з елементами скла
Із спеціального загартованого скла можуть бути зроблені дверцята або полиці комода. Такі елементи роблять меблі візуально легшими, витонченими. За прозорими дверцятами можна розмістити книги, предмети декору, посуд.

Інф. pufetto.com.ua



Лидеры продаж

Новости мира мебели

27 марта 2024

Спальна кімната – особлива частина житлового будинку, оскільки це приміщення володіє атмосферою затишку та спокою. Щодня людина проводить у спальні мінімум 6 годин свого життя, тож для того, щоб перебування та відпочинок післ...

26 марта 2024

Організація простору у житловому приміщенні за умови, що його власник має багато одягу, меблів та інших речей – справа дуже непроста. В цій ситуації слід навчитись розставляти правильні пріоритети та залишати в інтер’єр...

22 марта 2024

З точки зору психології колір, у якому оформлена кімната, має великий вплив на емоційний стан та діяльність людей, що перебувають у ній. Наприклад, жовтий та оранжевий сприяють більш продуктивній мозковій активності, зелений заспок...

21 марта 2024

Деревина – матеріал, який людство використовувало впродовж всього періоду свого існування. Його обирали для побудови будинків, виготовлення побутових речей та, звісно ж, створення меблів. Вже перевірено часом, що деревина вол...

20 марта 2024

Вітальня – особлива частина житлового приміщення. Вона володіє неповторною атмосферою домашнього затишку та тепла. Вітальня може слугувати і для прийому гостей, і для відпочинку у колі сім’ї, саме тому при створенні інт...

Все новости

1 2 3 4 5

  
web-партнёры
Интернет-магазин мебели Black Red White BRW БРВ 8 (044) 223 05 52 , e-mail: info@brw.com.ua RESET STYLIUS DOORS LARGO Ларго TOM ELIPPE WIKTOR Виктор TIP-TOP BORYS БОРИС SYRIUSZ SPIDO BRW БРВ SEVILLA INDI INDIANA Индиана CAPSLOCK DREAM MALGOSKA ORINOKO FANTAZJA ONTARIO KENT Кент Фантазия